Jídlo na pánskou rozlučku, máte tipy?

Budeme mít s přítelem každý svou rozlučku, každý zhruba pro 15 - 20 lidí a budem to slavit každý v domě rodičů. Nemám ale vůbec představu co nachystat za občerstvení a jaké množství... Přeci jen pro chlapi toho bude zapotřebí více... jedna z podmínek je, aby převažovala vegetariánská jídla, maximálně 1 - 2 jídla na pánské rozlučce bude s masem... Díky za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já na dámskou rozlučku plánuju objednat pizzu ;-) jídla budeme chystat hromady o týden později na samotnou svatbu, takže si alespoń na té rozlučce ušetřím práci, pizzu jí snad každý (v různých variacích). k tomu bude jen nějaké zobání jako chipsy, oříšky, křupky...Možná ještě Marlenka ke kafi. Když jsem se ptala chlapa, co si chystá na svou rozlučku, tak hlavně pití, na jídlo kašle. Jeho věc, nestarám se. neměl by se o to taky zajímat spíše muž- když jde o jeho kamarády? nemyslím to zle, ale můj by třeba o mé angažování se v této věci vůůůbec nestál.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, vzhledem k tomu, že plánujete mít rozlučku odděleně, nelámala bych si hlavu s organizováním přítelovy rozlučky ;). Ty máš svou, on má svou, tak proč bys měla organizovat obě?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?