@mixxinka Balíček? No to ani nevím, že svědkyně něco takového předává nevěstě, to se možná za dva měsíce budu divit..... Já vím jen, že mi moje svědkyně koupí podvazek...
@mixxinka My jsme kamarádce dali kufřík první pomoci. Nedávala jí to svědkyně, ale my všechny, co jsme tam byly. Dostala tam lubrikant, takové to prádlo z bonbonů, kamasutra, váleček na těsto, podvazek a tak... Prostě takový blbosti. Pak k tomu byl návod na použití. Prostě sranda...
My budeme taky dávat kufřík první pomoci: panáky s alkoholem, kondom, šerpa pro nevěstu, podvazek, korunka se závojem... Návod na použití nebude. Akorát nevím, kde koupit ten prázdný kufřík, do kterého potom nakoupíme ty věci. Ani moc nevím, jak takový kufřík vypadá. Nemáte někdo odkaz na web pro inspiraci? Jakou má mít velikost, barvu, materiál? Zda je to jedno nebo se dělá nějaký spešl?
na jedný rozlučce se svobodou, na který jsem byla, dostala nevěsta takovou dřevěnou krabičku, ve který byly různý hlouposti - od dvacky na to, aby mohla zavolat kamarádce, když jí bude smutno, po sexy košilku, podvazek, kondomy, balíček kapesníčků... byla to sranda ;-) holky jí zavázaly oči a ona musela hádat, co dostala
@mixxinka asi tě zklamu, ale o baličku jsem nic neslyšela. Je to spíš o tom co chceš aby v tom balíčku bylo? Takové to kopírování - ona měla tamto a tamto a já to chci taky mi přijde neoriginální a hlavně proč?
@xori Stačí zapojit fantazii, ne?? kondomy koupíš v drogerce, lubrikant taky..nejaké šiliné bombarďáky u tamana, viděla bych to na šílený lak na nehty, či vonavku :-) bombonove podprsenky ci gatky se prodavaji v albi, pripadne Nanu Nuna, případně zástěru do kuchyně se spodním prádlem (bývá tam takový obrázek).
Já si myslím,že obsah balíčků je vyloženě o fantazii darujících kamarádek a návod - vymyslela bych si svůj ;-)
Jinak kufřík bych se nebála koupit někde kde se prodávají ty dětské kufříky :-D
Já ho dostala včera na rozlučce od holek:-) A měla jsem tam paličku na manžela:-), čokoládu, těhotenskej test, svíčky na romantiku, paruku, bryndák pro miminko, svatební toaleťák, erotický kostky dřevěný, otvírák, nafukovacího panáčka :-) , dvě knížky s manželskou tematikou...atd..a vymýšlely to holky + zkombinovaly někde s krabičkou na netu. Dostala jsem to ve velký papírový krabici. Super dárek:-)
Dávala jsem kamarádkám: 1) Čokoládu na pevné nervy při přípravách (případně se dá koupit třeba diář pro nevěstu jako pomocník při přípravách), 2) závoj na rozlučku se svobodou,3) podvazek jako něco nového na svatbu, 4) malou lahvičku s vodkou na kuráž před obřadem ( případně se dá koupit ta čokoláda), 5) balíček kapesníčku na dojetí při obřadu, 6) šampus na přípitek po obřadu, 7) noční košilku na svatební noc (dá se koupit třeba poukaz do obchodu s prádlem,kdo si netroufa koupit rovnou nebo místo toho ty kondomy treba), 8) příručka pro spokojené manželství (tu jsem koupila někde v levných knihách) 9) váleček na nudle,až to s manželem bude k nevydrženi, 10) dudlík, kdyby se o svatební noci zadařilo (jen v případě,že víte že po svatbě novomanzele chtějí děti)... Skládaly jsme se vždycky s více holkama a dávaly na rozlučce se svobodou...