Stalo se vam nekdy ze neprisla/nebyla k dispozici vase kadernice/kosmeticka v den svatby?

Mela jsem silenej sen....v den svatby mi nedorazila kosmeticka/kadernice a kdyz jsem ji volala, byla na me hruba ze je prej nemocna a ze neprijde. Tak me napadlo - stalo se vam nekdy ze vase kadernice/kosmeticka neprisla a musely jste narychlo hledat nahradni plan?
Odpovědět
@anjelita Dobrý den, nestalo se to mně (termín mám až 12.7.2014:-)), ale stalo se to mé kamarádce. Byl to kadeřník z jednoho vyhlášeného salónu v Brně. Jediné štěstí bylo, že kamarádka je sama kadeřnice, takže se učesala sama, ale nervy to teda byly....
Odpovědět
Profilova fotka
@anjelita nestalo,svatba až 12.7. 2014, ale sny o tom jak se vdávám neučesaná mám skoro pořád.. do snáře se raději nedívám ;-)
Odpovědět
Kamarádce se to stalo, říkala, že měla nervy na pochodu, ten její kadeřník jí pro jistotu ani nebral telefon, tak ji učesala vizážistka. Ale zkouška na H....O a o stresu nemluvě, co si pak na něm vzít?
Odpovědět
Ty jo, tak tenhle sen se mi zdál taky:-) Jinak doufám, že ta situace nenastane.
Odpovědět
Profilova fotka
@anjelita tak to je drsné, já jsem tenhle sen měla, kadeřnice byla nemocná, ale naštěstí dojela, mluvila jsem s ní i den před svatbou, abych případně měla čas, někoho jiného splašit
Odpovědět
@anjelita Moje kadeřnice zaspala... V domluvenou hodinu, kdy měla dorazit volala, že se právě vzbudila, ale myslím, že z toho byla vyděšenější než já. Resp. se mnou to ani nehlo, byl to můj svatební den a byla jsem tak veselá a šťastná, že by mi asi bylo jedno, i kdyby nepřišla vůbec - udělala bych si prostě culík, do něj zapíchla závoj a ten pak nesundávala :-D Kadeřnice nakonec dorazila asi do 20 minut a všechno dobře dopadlo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?