Mela jsem silenej sen....v den svatby mi nedorazila kosmeticka/kadernice a kdyz jsem ji volala, byla na me hruba ze je prej nemocna a ze neprijde. Tak me napadlo - stalo se vam nekdy ze vase kadernice/kosmeticka neprisla a musely jste narychlo hledat nahradni plan?
@anjelita Dobrý den, nestalo se to mně (termín mám až 12.7.2014:-)), ale stalo se to mé kamarádce. Byl to kadeřník z jednoho vyhlášeného salónu v Brně. Jediné štěstí bylo, že kamarádka je sama kadeřnice, takže se učesala sama, ale nervy to teda byly....
Kamarádce se to stalo, říkala, že měla nervy na pochodu, ten její kadeřník jí pro jistotu ani nebral telefon, tak ji učesala vizážistka. Ale zkouška na H....O a o stresu nemluvě, co si pak na něm vzít?
@anjelita tak to je drsné, já jsem tenhle sen měla, kadeřnice byla nemocná, ale naštěstí dojela, mluvila jsem s ní i den před svatbou, abych případně měla čas, někoho jiného splašit
@anjelita Moje kadeřnice zaspala... V domluvenou hodinu, kdy měla dorazit volala, že se právě vzbudila, ale myslím, že z toho byla vyděšenější než já. Resp. se mnou to ani nehlo, byl to můj svatební den a byla jsem tak veselá a šťastná, že by mi asi bylo jedno, i kdyby nepřišla vůbec - udělala bych si prostě culík, do něj zapíchla závoj a ten pak nesundávala :-D Kadeřnice nakonec dorazila asi do 20 minut a všechno dobře dopadlo...