Ahoj holky, koupila jsem si překrásné svatební šaty, zamilovala jsem se do nich a řekla jsem si, že je zkoušet pořádně nemusím, když se mi tak líbí. Teď jsem si je obléká a cítím, že to není 100% ono. Jenže co teď? Mám si je vzít i když nejsem 100% spokojená? Co budu dělat s satama, které už nejdou vrátit? Prosím, měla jste některá podobné dilema? doufám, že je to normální.
Pritel navrhuje půjčení jiných, ale já nemám vůbec představu, kolik stojí půjčovné a půjčovna u nás je momentálně zavřená, abych to zjistila.
Záleží na výběru půjčovny a druhu šatů a jejich stáří. Cena novějších bývá okolo 15 tisíc. Záleží kolik stály tvoje šaty a jaký máte rozpočet... Jinak přítel je super, že ti navrhuje ať si půjčíš jiné 🙂
Mně se na Tobě líbí, ale pokud se v nich opravdu necítíš, tak bych obešla ještě nějaké salony. Do 10 000 kč se určitě vejdeš. Pokud by Ti stačily jednoduché šaty, tak určitě najdeš do 5 000 kč.
Určitě zajdi do salónu, protože zjistíš, co se ti líbí 🙂
Obecně mi tvoje šaty mi přijdou hezké, ale já osobně jsem spíš na jednodušší styl - méně kamínků.