Na svatbě nám bude pršet!

Profilova fotka
Náš datum svatby je 15.9. Super... dozvídám se, že asi bude pršet. Těch 15stupnů ustojím, ale to že bude lejt jako z konve, mi zkazilo předsvatební náladu.
Profilova fotka
Hm... My taky 15.9, taky jsem teď zjistila, že bude hnusně. Nevím jak vy, ale jsme dost nepřipravení, svatebky jsou krátké letní šaty a vzhledem k tomu, že jsem dala všechny peníze za ně, nevím co obléknu nahoru. Navíc máme oslavy zorganizované hlavně v zahradách a bude trvat asi hodinu a půl než nám otevřou i skleníky. Místo džbánů na citronádu nakoupit termosky na grog. Fakt hodně dlouho jsem s ničím nestresovala, ale teď jsem teda začala. Nějaké rady? Co na sebe nebo jak zahřát hosty?
Profilova fotka
Taky máme za týden 15.9. a já upřímně doufám, že nám to sluníčko vyleze :-) předpověď ještě není definitivní takto dopředu, pršet by nemuselo ale hlavně ta zima:/ Mám koupené sako přes šaty, ale stejně chci být na obřad jen v šatech. Jinak se dají koupit svetříky apod. do 400kč. Zahřát - kafe, alkohol a uvnitř.
Profilova fotka
Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že pokud bude 14 stupňů, bude mi i ve svetříku pěkná zima:) Samozřejmě bych nejradši pobíhala celou dobu jen v šatech, proto tam taky jsou, ale asi to moc dlouho nevydržím. Taky doufám, že se předpověď ještě posune k lepšímu. Zatím jsme měli tendenci shánět spíš led do limonád, takže asi přeladíme na horké nápoje.
Taky se vdávám 15.9. a ještě nestresuju. Koukněte jak jim dnes ty předpovědi vychází, spíš je zázrak, když jim to vyjde. Máme naplánovaný obřad na zahradě (samozřejmě s mokrou variantou), pouštění lampionů štěstí a já nemám ani deštník ani nic přes ramena. Prostě pršet nebude a basta! :)
Profilova fotka
:-D souhlasím, budu se hodně modlit :-) d隍 je hold velkej kazič
Profilova fotka
Jistě.. prostě pršet nebude!!! Máme obřad na roztomilém kopečku, uprostřed ničeho, v malé kapličce, prý když tam prší, nedá se tam pořádně dostat kvůli bahnu. Super, mám krátké šaty, určitě si je dole neušpiním, ale budu jistě ještě potřebovat holínky :-D
Profilova fotka
A co milé spolunevěsty ???? Déšť znamená ŠTĚSTÍ!
Profilova fotka
Nám měnili předpověď každý den..... pak ráno pršelo, na obřadu byl vítr, že jsem málem odletěla, po ano jsme měli maličkou přeháňku asi půl minuty a pak sluníčko :-) a můžu ri říct, že mi to bylo naprosto jedno 8-) :-D
Když jsem si koupila krásnou zateplenou zimní bundu, tak byla abnormálně teplá zima....Když jsem si koupila nové rifle, přišly tropy, když jsem si koupila letní šaty, přišlo abnormálně chladné léto....Takže milé slečny nesmutněte, pršet nebude, bo jsem si na svatbu koupila krásnej DEŠTNÍK!!!!! :-D :-D :-D :-D
Profilova fotka
Zrovinka před chvílí jsem na netu vybírala krásný deštník. Pak mě napadlo se ještě podívat JAK BUDE :-) Už nevím čemu mám věřit.... Pršet nemá a dokonce má svítit slunce 8-) Když jsem brouzdala po tich deštnících pro nevěsty, přišlo mi že ty deštníky snad ani nejsou do deště. Máte nějaké zkušenost, zda vydrží pořádné krupobití.
Profilova fotka
Podobná témata už tady jsou (http://www.beremese.cz/diskuse/tema/p..., http://www.beremese.cz/diskuse/tema/d..., http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...).
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?