My máme sice "až" 15.8. ale každý den se bojím víc a víc. Navíc polovina hostů je ze Slovenska, takže pokud neotevřou hranice aspoň s SK, tak budeme muset svatbu zrušit. Navíc straší, že hranice mohou být zavřené třeba i rok -dva. Ta představa je šílená. Nikdy by mě nenapadlo, že něco takového nastane :( Opravdu teď nevím, jestli svatbu dál chystat a nebo ne. Už tak v tom máme okolo 20 tisíc - zálohy, šaty a podobě. Na většině věcí samozřejmě natištěné datum.
@zuzankaoo my máme svatbu o měsíc před 18.7. zatím nic nerušíme. Taky máme pár hostů ze Slovenska, kolem 10. S přítelem jsme se domluvili, že zatím nic rušit nebudeme a počkáme do půlky června jaká bude situace. Dál chystáme věci, teď například dělám vývazky. Máme v tom jen okolo 10 000 a to matriku, zálohu na šaty a prstýnky s datumem. Pokud neotevřou hranice, hold by byla svatba bez hostů ze Slovenska. Nechci posouvat svatbu o rok, také z důvodu, že bych chtěla být za rok těhotná...a nechtěla jsem svatbu před 2 lety s břichem, tak ji nechci ani za rok s pupíkem 😀 no tak uvidíme co bude v červnu
@anetkka92
No právě, taky jsem plánovala v příštím roce začít pracovat na miminku. Kdyby se jednalo o pár hostů - třeba kamarádů, asi to neřeším. Jenže celá jeho rodina žije na Slovensku (cca hodinku od hranic) takže by přítel neměl z rodiny na svatbě nikoho :-( což samozřejmě nechceme. Taky věřím, že třebas v červnu už budeme vědět co a jak a můžeme pokračovat v přípravách. Ale nikdy by mě nenapadlo, že tohle budeme muset řešit :((
Držím palečky, ať i vám to výjde! :-)