Jsem tady nová - zelenycaj

Profilova fotka
Ahoj děvčata, moc ráda čtu diskuze a rady na těchto stránkách a jelikož mě svatba čeká 16.6. tak jsem se rozhodla, že se k vám přidám. I když pod přezdívkou vody co mám právě na stole. Mám ze svatby pořádné nervy, protože jsem vyměnila svědkyni - za celou dobu mi nepomohla vůbec s ničím, a ještě to otočila proti mě, takže je mi s toho fakt skvěle. Pořád řeším jakou ozdobu na auto, asi nějakou organzu, ale jak ji naaranžovat?
Odpovědět
Profilova fotka
@zelenycaj Ahoj, vítej mezi námi na BS, stránce plné rad, tipů a dobré atmošky :) Jsem ráda, že jsi se k nám přidala a vůbec nevadí, že zrovna pod přezdívkou pití, co máš na stole - je to legrační :D, že zrovna takhle přezdívka vznikla. Se svědkyní mě to mrzí, ale věřím, že jsi udělala určitě správný krok ;-) Co se týče výzdob, zkus jít do fóra a rozkoukat se tam a nebo zabrouzdej ve svatebních inspiracích. Měj se fajn a kdyby cokoli, ozvi se. J*
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za přivítaní :) určitě to všechno omrknu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zelenycaj ahoj :), ta přezdívka je super :-D
Odpovědět
Profilova fotka
noo, nemusela sem se bát , že by byla zabraná :D
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem včera zjistila , že jsem těhotná ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zelenycaj tak to gratuluju... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zelenycaj ahoj, chtěla jsem tě také uvítat. Se svědkyní si hlavu nelam, já ji změnila 3 týdny před svatbou a dobře jsem udělala. S novou jsme vše zvládly :-) na výzdobu je nejlepší projet pár fotogalerií a máš představu. A gratuluji k mimi, se ti to tak hezky sešlo, že už na svatbě budete 3 :-) to my teprve plánujeme, kdy přestanu zobat pilule :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jé, to je hezký. Takže se vlastně vdávat musíš .-)))(podle babiček že? .-))))) My to vzali z druhého konce, nejdříve jsme si pořídili děti a ted snad už konečně svatba. Přípravy v plném proudu, dáme si ted oběd a vyrážíme tour de hospody .-))))
Odpovědět
Profilova fotka
taky gratuluju k miminku :) ja se vdavam taky 16.6 :) na auto budu davat jen organzove masle na nevestine aute bude velka masle a u zenicha jen neco jednocucheho.
Odpovědět
jééé gratuluji k miminku :-) a užívejte si plánování:-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji moc holky :) taky sem přemýšlela jen nad organzou. Jinam kylli samozřejmě podle babiček je to tak , že jsme jim to všem zatajili , že čekám malý, že se v dávat musím, a zkazila sem si život apod.. no však to zná spousta slečen :D
Odpovědět
@zelenycaj Tak nejdřív bych tě ráda přivítala a také pogratulovala k miminku, které s tebou bude už u prvního nádherného okamžiku-svatba a u druhého, to by jinak nešlo:-D-porod :-) užívej si příprav a teď nemyslím jen přípravy svatební!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Děkuji moc holky :) můžu říct, že břicho mě teda bolí luxusně....
Odpovědět
Profilova fotka
Mám hlavně strach - po měsíčkách jsem dostala zánět močového měchýře, doktorka mi na to předepsala ofloxin - jsou to mechoterapeutika, bylo mi po nich zle proto jsem je brala asi jen 6 dní. Ale jsem v 5tt, myslíte , že by něco s plodem mohlo být?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?