Ahojky. Jmenuji se Martina a jsem nadšená tímto fórem,protože se nemám moc s kým poradit ohledně svatby a doufám, že tady se vše potřebné dozvím a že mi snad poradíte co a jak. Já mám totiž pocit že to vidím celkem jednoduše a budu potřebovat mnohem víc věcí než si myslím. Měli jsme se původně brát tento rok ale kvůli jedné radostné nakonec smutné události jsme svatbu odložili na červen 2012. Už se poohlížím po všem co bude potřeba,abych pak nezjistila,že už moc času nezbývá a ještě mi toho hodně chybí. Nechci obrovskou drahou svatbu,jen chci, aby byla co nejkrásnější :-) Doufám, že mi poradíte a pomůžete s tím co a jak,ať v tom tak neplavu. Předem děkuji za všechny rady a pomoc :-) ;-)
@anetha Tak to je moc dobře,protože už teď mám žaludek v krku z těch nervů :-D Bojím se,abych na něco nezapomněla a vše bylo povedené. Drahý nastávající se tím zatím moc nezabývá,podle něj je ještě brzo a začne se tím zabývat až půl roku předem. Ale když mu něco ukážu tak řekne svůj názor. Tady jsem organizátorka spíš já :-D
to je jako u nás :-D mám 11 dní do svatby a zatím nejsem nijak nervozní, tak si to zatím užívám :-) uvidíš že tady najdeš super rady a věci, mě to tu hodně pomohlo i to jak se můžeš poradit a probrat to s ostatníma nejsi na to sama :-)
@anetha Přesně tak,to se mi líbí,že se tady můžu poradit a můžu si v seznamu úkolů odklikávat co už mám hotové :-) Strašně se stresuji i kvůli maličkostem, takže asi nebudu ani den klidná :-D Taky jsme chtěli svatbu teď v červnu,jenže jsme zjistili že čekáme dvojčátka ,bohužel jsem den před valentýnem potratila :-( Pak jsme se rozhodli že první založíme rodinu a pak se vezmeme,ale nechtěla jsem nakonec riskovat že se hned další pokus zase nepodaří,to bych už nezvládla,takže příští rok svatba a třeba se pak poštěstí i miminko :-)
teda osud dokáže být krutý |-| :-( doufám že už tě ted čeká jen to hezké, uvidíš :-) držím palečky ať vše vyjde a budete šťastní :-) ohledně svatby málo který chlap to tak prožívá jako my, oni na vše kývnou že je to hezké ale nic moc víc :-)
@zabicka192 ahojky,vítám tě tady a přeju ti hezké plánování...jinak jukni sem do diskuze http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... jsou tam převážně holky co plánují svatbu až v roce 2012,věčně je někdo online a mluví se o všem :-) navíc holky jsou skoro ze všech koutů republiky..jinak myslím,že tady najdeš spoustu nápadů a inspirace pro váš krásný den D :-)
@anetha To tedy dokáže...mě už potrápil opravdu hodně a nebýt mého drahého tak bych to určitě nezvládla. Děkuji moc :-) Doufám že vše vyjde a budeme už jen štastní :-) Ukázala jsem mu dvoje šaty na internetu a řekl mi ve kterých bych se podle něj měla vdávat,ale ještě uvidím podle toho jak si je budu zkoušet,které mi budou víc sedět. Prstýnky jsou taky téměř vybrané,víme i kde by jsme chtěli obřad a hostinu :-) Ale přesně jak jsi napsala,chlapi to tak neprožívají a navíc podle něj je ještě brzo to řešit a zbytečně vyšiluji,ale věřím že pak se zapojí víc :-) Ale jelikož je kliďas,tak on bude v klídečku a já budu šílet a nebudu vědět kde mi hlava stojí :-D
@petrajavor Děkuji moc :-) jsem si jistá že díky tomuhle fóru se mi povede zařídit parádni svatbu. Strašně mě potěšilo a uklidnilo,když jsem na tohle narazila,protože už jsem se viděla jak se v tom všem topím,jako kámen ve vodě. Už se mi o tom i zdá :-D Snad vše bude podle mých představ :-)
@petrajavor To doufám :-) No já mám vždy problém s výběrem,ať už je to cokoliv,ale musím říct že co se svatby týká,tak moc problém s vybíráním nemám,což mě hodně překvapuje :-)
@anetha No to doufám :-) Hlavně aby se nic nepokazilo v ten náš den D. To ano sblížilo nás to..je úžasné,že já se sice pořád kvůli něčemu stresuji,ale on je kliďas,protože mi to strašně pomáhá...no občas mě to až štve :-D A už se těším na to všechno krásné co nás čeká :-)
@zabicka192 a že toho bude :-D já jsem byla nerfvozní tak 4-5 měs před svatbou, ale teď když nám zbývá 11 dní tak vůbec , nemáme toho ještě dost zařízeného ale zatím se nestresuju ikdyž už bych asi měla :-D
@zabicka192 To jsem netušila,že jste se měli brát letos a že si s vámi osud takhle pohrál. ale držím palce,ať vše dobře dopadne a jste už jenom šťastní. podle mě nemá cenu se stresovat,člověk si to jenom zhoršuje a nervy máš jenom jedny :-) jinak já příteli šaty neukázala, uvidí je až před obřadem :-)
@anetha Jéé tak to přeji příjemnou zábavu ;-) Jinak já jsem tu rozkoukala docela rychle a mám z toho teda strašnou radost...myslím že mi tohle může zachránit svatbu :-D :-D Díky moc měj se zatím krásně ;-)
@stastnanevesta No bohužel to tak je. Zjistili jsme že jsem ve druhém měsíci...měsíc jsme lítali po různých vyšetřeních a doktorech,protože se jim to nezdálo a pak jsme 2 týdny čekali jak to dopadne,jestli se to spraví,nebo se to nespraví a budu muset a umělý potrat a nebo přijde přirozený potrat. Po dvou týdnech šílených muk a čekání a nejistotě co se děje s našimi dvojčátky jsem začala potrácet :-( je to šílené..zdají se mi sny o tom že se miminka narodila normálě v termínu,což TP jsem měla na 29.8.2011 a je to na mě moc. Takže si teď kupujeme štěňátko abych se trošku uvolnila a navíc teď plánování svatby...musím říct že mi to i hodně pomáhá zaměřovat své nervy a myšlenky jen na svatbu,což je super. Mé dění se teď točí jen kolem svatby...myslím že můj si v duchu přeje aby už utekl rok a my se konečně brali,aby měl konečně klid od mého vyšilování :-D :-D
@zabicka192 To je mi moc líto,ale je dobře,že si najdeš zábavu,abys přišla na jiné myšlenky,nemá cenu se trápit něčím,co člověk nezmění,ale asi se to hezky povídá a hůř udělá,co?držím palce!!
@stastnanevesta To máš pravdu,hezky se to říká,ale hůř dělá...už dávno jsem přestala počítat dny a noci které jsem pro dvojčátka probrečela. Teď se ale snažím mluvit o tom otevřeně aniž bych brečela,protože to utužuje moje nervy,tedy aspoň ohledně této záležitosti. A dost to pomáhá...naučila jsem se to když mi před šesti lety umřela maminka..hodně lidí semnou o tom mluvilo a když jsem se po každé rozbrečela tak to nebylo dobré...nakonec jsem se jakoby vytrénovala a ikdyž to zabolí když mluvím o mamince nebo o dvojčátkách,tak už nebrečím naštěstí...celkem dobře jsem to začala zvládat. Ale psychicky jsem na tom samozřejmně stále špatně,ale to že se teď zabývám něčím jiným mi hodně pomáhá,nemám čas se zabývat něčím jiným. Jinak moc děkuji za podporu ;-)