Krásný večer. Jmenuji se Pavla s přítelem nás čeká svatba 6.7.2013. O beremese jsem se dozvěděla přes kamarádku. Ráda bych měla svatbu takovou aby nejen já, ale všichni zůčastnění si ji pěkně užili. V tuto chvíli mám zamluvený termín obřadu, a o víkendu bych se měla jít podívat na módní přehlídku (Svatby nanečisto). Místo na hostinu mám skoro jasno (mám na výběr dvě lokality). V tuto chvíli tápu se svatebním oznámením (nechci nic drahého, peníze bych raději zainvestovala někde jinde). Máte nějaké tipy? Vyrábíte si ho sami nebo od profi?
@zaba_zaba , s výrobou svatebního oznámení ti mohu pomoct, neváhej se na mne obrátit. Přikládám fota, v mém profilu toho najdeš víc. Pracuji na dalším, tak brzo ukáži další. Příjemné plánování, Zezu
Dobrý večer, tímto Vám nabízím své služby v oblasti hudební produkce a zábavy pro svatební hosty pokud ji nemáte ještě dořešenou. Moje dlouholetá praxe, získané zkušenosti a mnoho spokojených klientů může být právě tím ideálním řešením Vašeho dotazu. Jak vyřešit po této stránce Váš svatební den. Pokud navštívíte můj profil, získáte další informace. S pozdravem Martin Dokulil Dj na svatbu