Jsem tady nová - spiralia

Profilova fotka
Ahoj, moc se mi líbí tento web, tak jsem se sem zaregistrovala :) Svatbu plánujeme v srpnu, pár hlavních věcí už je zařízeno, ale pro inspiraci na výzdobu a pro tipy na další ty roztomilý maličkosti, co svatební den zpříjemňují, sem budu chodit ráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
@spiralia Ahoj, vítej mezi námi:-) Určitě tu najdeš spoustu skvělých nápadů. Přeju příjemné svatební přípravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, je tu spousta věcí a inspirací a jsem ráda, že tu mohu být také pro Vás.
Odpovědět
Profilova fotka
@spiralia Dobrý den, dovolím si pomoci a nabídnout párty stany, židle, stoly, atd. a nebo DJe na svatbu, ozvučení obřadu, živou hudbu, popř. karaoke. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojík vítám tě mezi námi, nevěsty :-D přeji krásné chvíle s chystáním svatby a hlavně mnoho inspirací, které tu najdeš.
Odpovědět
Profilova fotka
@spiralia Zdravim, budu držet palce, aby se přípravy zadařily a svatba dopadla dle Vaších představ a aby Vám nepršelo a svítilo sluníčko. :-) Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav z Pardubic
Odpovědět
Profilova fotka
Vítejte, je to skvělý server se spoustu nápadů a rad, které Vám budou při plánování Vaší svatby určitě nápomocni. Kdybyste hledala šatičky pro dětské družičky, postačí se inspirovat u nás, s pozdravem Lucie Rybářová a Eva Štruplová - Ella fashion PS: Originalita a nízké ceny jsou šaty od Elly.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?