Ahojky, jmenuji se Petra. Jsem tu nova. Plánujeme svatbu v červenci a nevím, kde začít. Žiji v Irsku uz 10 let, tak ani moc nevím jak to v Čechách chodi. Přítel je Ir a svatba bude v Čechách:)
@petyfan Ahoj, vítej mezi námi! :-) já bych začala datem - tedy domluvit si matriku / oddávajícího a s tím souvisí i zajištění místa. To je asi to nejhlavnější, jakmile vám potvrdí datum, můžete začít zařizovat případně další věci, který jdou "rychle na dračku" - foto, kamera, DJ, případně nějaké známější vizážistky či kadeřníci (ale to lze nechat i na později). Na zimu pak domlouvání šatů, cukroví, květin (zase záleží, zda to zařizujete u někoho profláklého, nebo naopak přes známé apod.).
Ahoj, dekuju moc :-) Svatba by byla v kostele, pritel je katolik. Jinak ochazim z Usti nad Labem, ale pritel si mysli, ze v Usti toho neni nic moc. Taky jsem chtela jet domu na Vanoce, ale nevim jestli se da neco zaridit, kdyz vsichni blazni z vanocnimia darkama :-p
@petyfan ono také záleží na rozpočtu, myslím, že spousta věcí se dá zařídit s pomocí dobré svatební agentury, a nemusí to hned být tolik drahé. A co se týká svatby v kostele, tam nebývá moc plno (pokud si nevyberete třeba Břevnov nebo Všehrad, tam naopak se musí svatba domlouvat hodně dopředu), ale raději se poohlédněte co nejdřív, i třeba jen na netu, a zkontaktujte kněze, který by Vás oddával, abyste měli včas vyřízené formality a případnou přípravu na manželství. :-)
Vítejte, je to skvělý server se spoustu nápadů a rad, které Vám budou při plánování Vaší svatby určitě nápomocni. Kdybyste hledala šatičky pro dětské družičky, postačí se inspirovat u nás, s pozdravem Lucie Rybářová a Eva Štruplová - Ella fashion
PS: Originalita a nízké ceny jsou šaty od Elly.