Zdravím :) tak si tak brouzdám internetem a hledám místo na svatbu a najednou narazím na tyto stránky. Říkala jsem si, že není moc těžké uspořádat svatbu, ale narazila jsem hned na začátku, takže se tu k vám přidávám a doufám, že tu najdu potřebné informace a když budu moct tak taky poradím :) Doufám, že se všem váš vysněný den vydaří a bude to do konce života (a ne několikrát jako tomu v poslední době bývá) a všechno si to pořádně užijete :) takže hodně štěstí a hurá do příprav :)
A kdyby byl někdo náhodou z mladoboleslavska, tak budu ráda když poradí :)
@nevesta127 Ahoj Nevesto, vítej mezi námi na BS! Je super, že jsi na beremko během brouzdání po netu narazila, protože ti bude určitě v mnohém nápomocno. I díky němu totiž můžeš svou svatbu plánovat v klidu, pohodě a užít si to samotné plánování jako zábavu ;-) Měj se krásně a kdyby cokoli, ozvi se mi. J
@nevesta127
Dobrý den,
tak Vám přeji ať zvládnete přípravy, tento web beremese je super.Na Mladoboleslavsko jezdím často natáčet svatby a je to krásný kraj....Jsem z Pardubic a natáčím svateby po celé ČR,ceny máme přijatelné. Ukázky najdete na našem webu. Jinak natáčíme profi technikou ve full hd kvalitě 16:9. Váš datum máme volný.