Ahoj, už skoro půl roku plánujeme svatbu. Máme termín 29. června a protože bude snad teplo, rozhodli jsme se pro obřad pod širým nebem. Výzdobu plánujeme žlutozelenou. Kdyby jste někdo měl nějaký pěkný nápad na výzdobu, či cokoliv jiného, budu ráda. Na tyhle stránky mě přivedla kamarádka a myslím, že mi tím vytrhla trn z paty. Ten plánovač tu je dokonalý! :)
Ahoj taky se vdávám 29.června a budem to mít do zelena podobně jaky vy. ;-) Co už máš zařízené? Já si chvilku říkám že toho je tak akorát a není kam spěchat. Pak mám noční můru a děsím se že nic nebudu mít připraveno tak nevím no :-D
No něco jsem už v záchvatu zařizování vyřídila...Většina z toho je zařízena díky tomu, že mám přátele na správném místě. ;-) Takže už mám z krku květinářku, cukrářku, fotografku, vizážistku, termín svatby i místo konání...
Jinak výzdobu si nakonec asi budu dělat taky sama, protože v místě konání je to zbytečně drahé...A jak jsem koukala, tak v Jisku mají dobrá látky a udělátka na výzdobu. ;-)
Nééé...Teda alespoň doufám :-D Přítelův bratr je vystudovaný kuchař/číšník a slavnostní tabule měl zahrnuté v maturitě. Nabídl se, že mi s tím pomůže, nehledě na to, že v tom hotelu je příjemný personál, který také klidně pomůže...Ale jak se znám, tak teď říkám, že to nebudu dělat, ale nakonec mi to nedá a je opravdu možné, že ten večer předem opravdu budu někde připravovat ubrusy... :-)
jo a ještě na stole zažehlovat na ubrusech puky :-) mamka je totiž taky kuchař/číšník a v bývalé práci jsem jí chodila pomáhat chystat slavnostní tabule