@monickic Dobrý den,
tak tedy Vám gratuluji k zásnubám a ať vše naplánujete dle Vašich představ. Hlavně sluníčko aby bylo a nepršelo... Já Vám mohu nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
@video no určitě video chceme, ale samozřejmě záleží na domluvě a především to nebude v Praze bude to Dobříš. Napiš mi webovky...nebo pošli ukázky ze svateb.
@monickic ahoj, tak webovky jsou přece pod mým příspěvkem ;-) nebo si zadej videotvorba Bajer Pardubice, na webu najdeš jak ceník tak i ukázky, písni pak info, díky.
Gratuluji k zasnoubení a vítám tě na těchto stránkach. Pokud budeš potřebovat s něčím poradit( výzdoba, dekorace, dodavatelé atd) ráda ti pomohu. Přeji pohodové plánování
Vítám Vás na beremese, pokud by jste chtěli se snoubencem zpestřit svůj den krásným veteránem, z čehož Vám zbydou nejenom krásné vzpomínky, ale i netradiční fotky, neváhejte mne kontaktovat. Přeji dobrou ruku při volbě Vašich dodavatelů a pohodové plánování.