Ahoj jsem tady taky nova... Moje svadba bude 4.8.2012 asi zrejme v detmarovicich v Hastrmance mame tam uz danou zalohu,ale muj pritel to tam musi videt zijem totiz v nemecku a on ma velke naroky na tanecni prostory,protoze chce obstarat zabavu tak uvivime co mi na to rekne a jak nam tam vyhovi v nasich planech.Jestli tam mel nekdo svadbu poradte co a jak :-)
Ahoj Holky,tak si predstavte co se mi stalo.Mamka mela narozeniny 11.11 a ja s mym budoucim manzelem meli vyroci 7 let tak jsme se rozhodli se jit najist do te Hastrmanky do Detmarovic kde jsme puvodne chteli mit svadbu holky muj tatka u vstupu do restaurace upozornoval,ze jdeme vyzkouset jidlo,ze tam chceme mit svadbu a muzu rict ze to stalo za dve veci.Predkrm nam donesl cisnik zmrazeny hlavni jidlo jsme si dali hovezi steak a dokonce si dovolili nam prinest jedem veprovy a hadali se s nami ze to jsou vsechny hovezi a mezi nami sedeli dva vyuceni kuchari takze to taky poznali ze to neni hovezi maso.Samozrejme si uctovali cenu za hovezi steaku.Od moji sestry pritel si objednal sopsky salat a taky plny ledu takze jsme se rozhhodli tam tu svadbu urcite nedelat!!!!!Nejlepsi z celeho vecera tam bylo vino.Jinak nas tam chteli vyudit kdyz do krbu hodili neco co coudilo pres celou restauraci.Tak nakonec jsme sehnali o hodne lepsi misto svadby a budeme to mit v male polomi na penzionu Setina.