Ahoj holky :-) Zaregistrovala jsem se proto, že potřebuji najít inspiraci a nápady. ;-) Je mi 26, můj přítel (Jirka, 30 let) mě 13.9.2012 požádal o ruku. Bydlíme oba v Jaroměři. Svatbu bychom chtěli někde v okolí (Náchod, Hradec Králové, Nové Město.....) Jako každá asi chci, aby všechno vyšlo, a vypadalo hezky. Každopádně když jsem koukala na ceny za výzdoby, za obřady, atd. atd. trošku se mi postavily vlasy hrůzou :-D :-D Zatím máme domluvený jenom termín svatby, a to je 22.6.2013. Je to sice ještě brzo začínat plánovat, ale chci mít aspoň šaty a místo svatby jasné co nejdříve, aby potom nebylo místo třeba obsazené na daný termín. Uvidím, snad to všechno nějak půjde.... :-)
@milinka777 Ahoj Milinko, vítám tě mezi námi na BS a gratuluji k zasnoubení! :) Sice to vypadá, že svatba je ještě daleko, ale jakmile k ní dojde, uvidíš, že to strááášně rychle uteklo. Držím palce, ať vše dopadne dle představ a kdyby cokoli, ozvi se mi buď tady a nebo do IP :) J*
Ahojky holky :-) Jsem tady nová, svatbu plánujeme na 22.6.2013 a i když je brzy, mám zařízeno toto: šaty,korunku,závoj a boty pro mě, místo svatebního obřadu i s oslavou a ubytkem na jednom místě. Takže toho ještě zbývá dost, ale čas ještě je. Jen je trochu problém, že přítel bydlí v Jaroměři a já v Berouně (středočeský kraj), takže mám vše na dlouhou ruku. Je jasné, že květiny, účes a další věci musím zařídit tady na východě ;-) . Můžete mi prosím poradit kde v Jaráku či okolí najdu šikovnou kadeřnici a květinářství. Budu ráda za každou radu. Díky :-D
@milinka777
Dobrý den,
tak tedy Vám gratuluji k zásnubám Hradecko také krásný kraj, jsem z Pardubic a natáčím svatby.Mohu Vám nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.