Ahoj holky, tak jsem se po necelých 5 letech krasného vztahu dočkala toho vytouženého okamžiku a na dovolené v Chorvatku předemnou přítel poklekl s úžasným zásnubním prstýnkem. Bohužel ho zatím nenosím - je mi hoooodně velký :-| Takže teď si budu muset počkat ještě 4 týdny než si mi ho přítel ještě jednou nasadí. Zatím jsme nestanovili datum svatby, ale nejspíš to vyhraje léto 2013. Spíše zvažujeme, že to bude svatba jen o pár lidech někde na pláži Chorvatska- tam kde to začalo, tam se to i stvrdí, ale to jsou zatím jen předběžné plány nás dvou :-) Je mi jasný, že zařídit to nebude nic jednoduchého, takže budu ráda za jakýkoli zkušenosti :-) Jinak jsem už pěknej závislák na beremese.cz - hlavně inspirace je tu obrovská!! A všem budoucím nevěstám přeji, aby jejich den D vyšel podle jejich představ a snů. Tak hurá do plánování :-)
Ahoj marousia tak to blahopřejia rychla začni přidávat nějaké foto třeba toho krásného ale velkého :-) zásnubnho prstenu - a jakto, že se přítel tak moc netrefil?to by mězajímalo, le čeho vybíral hm?
Gratuluju a vítej :-) Váš nápad na malou svatbu v Chorvatsku se mi líbí. Můj drahý ale takový typ svatby neschvaluje a tak mám smolíka. Přeji hezké přípravy.
@marousia Ahojky :)
Vitam te na nasich webovych strankach kde najdes spustu inspiracii pro pripravu svatby.
Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP.
Děkuji všem za milé přivítání :-)
@miparime Prstýnek už mám v albu (stihla jsem ho vyfotit dřív, než jsem ho musela vrátit ) a teď čekám, až mi vyrobí nový :-) Jinak přítel ho vybíral podle toho, že mi vzal ze šperkovnice 1 prstýnek co našel. Bohužel si neuvědomil, že tam mám ty, co nenosím, protože mi nesedí a došlo mu to až ho vyzvedl |-|
@chris_n Nám se ten nápad taky moc líbí a dokonce i ostatním - až na jednoho.... Přítelova tatínka - moc nás prosí, aby svatba byla tady v kostele....Nějak nás to zaskočilo....Myslím, že máme o čem přemýšlet. Jinak to Chorvatsko byl přítelův nápad :-)
@niccky.z Dekuji, ráda se někdy ozvu. Potřebuji se občas podělit o radosti ze svatby. Bohužel hned po zasnubách jsem přišla o svou nejlepší kamarádku - nějak jsme se nepohodly :-| Zachovala se vůči mě dost hnusně...
Jinak svatba se přesunula až na rok 2014 z důvodu velké rekonstrukce bytu příští rok v létě. Mě to ale stejně nedá, abych si už dělala radosti věcma na svatbu :-)
@marousia No tak je mi ho líto? myslím tím přítele :( se chudák netrefil, ale není ani první ani poslední já mám podobnou zkušenost, naštěstí jsme prsten bez problémů vyměnili, co vy taky ho necháte vyměnit?neměl by to být problém