Jsem tady nová - marousia

Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem se po necelých 5 letech krasného vztahu dočkala toho vytouženého okamžiku a na dovolené v Chorvatku předemnou přítel poklekl s úžasným zásnubním prstýnkem. Bohužel ho zatím nenosím - je mi hoooodně velký :-| Takže teď si budu muset počkat ještě 4 týdny než si mi ho přítel ještě jednou nasadí. Zatím jsme nestanovili datum svatby, ale nejspíš to vyhraje léto 2013. Spíše zvažujeme, že to bude svatba jen o pár lidech někde na pláži Chorvatska- tam kde to začalo, tam se to i stvrdí, ale to jsou zatím jen předběžné plány nás dvou :-) Je mi jasný, že zařídit to nebude nic jednoduchého, takže budu ráda za jakýkoli zkušenosti :-) Jinak jsem už pěknej závislák na beremese.cz - hlavně inspirace je tu obrovská!! A všem budoucím nevěstám přeji, aby jejich den D vyšel podle jejich představ a snů. Tak hurá do plánování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj marousia tak to blahopřejia rychla začni přidávat nějaké foto třeba toho krásného ale velkého :-) zásnubnho prstenu - a jakto, že se přítel tak moc netrefil?to by mězajímalo, le čeho vybíral hm?
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluju a vítej :-) Váš nápad na malou svatbu v Chorvatsku se mi líbí. Můj drahý ale takový typ svatby neschvaluje a tak mám smolíka. Přeji hezké přípravy.
Odpovědět
@marousia Ahojky :) Vitam te na nasich webovych strankach kde najdes spustu inspiracii pro pripravu svatby. Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za milé přivítání :-) @miparime Prstýnek už mám v albu (stihla jsem ho vyfotit dřív, než jsem ho musela vrátit ) a teď čekám, až mi vyrobí nový :-) Jinak přítel ho vybíral podle toho, že mi vzal ze šperkovnice 1 prstýnek co našel. Bohužel si neuvědomil, že tam mám ty, co nenosím, protože mi nesedí a došlo mu to až ho vyzvedl |-| @chris_n Nám se ten nápad taky moc líbí a dokonce i ostatním - až na jednoho.... Přítelova tatínka - moc nás prosí, aby svatba byla tady v kostele....Nějak nás to zaskočilo....Myslím, že máme o čem přemýšlet. Jinak to Chorvatsko byl přítelův nápad :-) @niccky.z Dekuji, ráda se někdy ozvu. Potřebuji se občas podělit o radosti ze svatby. Bohužel hned po zasnubách jsem přišla o svou nejlepší kamarádku - nějak jsme se nepohodly :-| Zachovala se vůči mě dost hnusně... Jinak svatba se přesunula až na rok 2014 z důvodu velké rekonstrukce bytu příští rok v létě. Mě to ale stejně nedá, abych si už dělala radosti věcma na svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marousia No tak je mi ho líto? myslím tím přítele :( se chudák netrefil, ale není ani první ani poslední já mám podobnou zkušenost, naštěstí jsme prsten bez problémů vyměnili, co vy taky ho necháte vyměnit?neměl by to být problém
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mas na planovani spoustu casu.... ;-) A nezoufej, verim, ze velka rekonstrukce bytu Te bude plne zamestnavat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?