Jsem tady nová - makyjenda

Profilova fotka
Ahojky :-) Jmenuji se Markéta je mi 33 let,pocházím z Jaroměře cca 20 km od Hradce Králové.Po 10 letech mě partner na vánoce požádal o ruku bylo to krásné a nejvíc se nato těší naše 5 letá dcerka která od té doby všude řiká,že ježíšek přinesl mamince prstýnek a tatínek bude ženich a maminka nevěsta a ona družička:-) Chceme se vzít 24.8.2013 ale zatím nemáme nic nikde zamluvené.Máme představu,že na jednom místě se vezmem a tam rovnou zůstaneme slavit ;-) Tak doufám,že to v okolí najdeme a že i tady najdu nějaký typ a radu :-) Tyto stránky jsem našla náhodou a určitě tady najdu vše co budu potřebovat k zařizování svatby a i rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makyjenda Ahoj Markét, vítej mezi námi. Gratuluju k zasnoubení a přeju ti příjemné svatební přípravy. Já jsem z Trutnova. Jaroměř dobře znám:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pet23 Děkuji:-) Zatím vše zjištuji a hledám ale jak to tady čtu tak už by jsme se měly asi do toho obout :-) Tak Trutnov je kousek od Jaroměře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já pocházím z Turnova -), ale život mě zavál do jižních Čech. Svatbám se věnujeme po celý rok, ale myslím si, že pro Vás asi nebudeme aktuální nabídka. Jedině, že byste svatbu pojali společně s výletem k Českému Krumlovu. U nás je vše na jednom místě a na celou dobu oslav se náš objekt stává vaším domovem. Ale i když budete ve vašem kraji přejeme hezké přípravy a krásnou svatbu. Jakoukoliv radu jsme připraveni poskytnout. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makyjenda Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte mezi námi! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s organizováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít! Datum 24.8. Vám schvaluji; ze zkušenosti to je skvělé datum (narození mé malé neteřinky :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@makyjenda Dobrý den Markéto - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - jsem z Opočna (funguji ale po celé ČR). Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?