Ahojky :-) Jmenuji se Markéta je mi 33 let,pocházím z Jaroměře cca 20 km od Hradce Králové.Po 10 letech mě partner na vánoce požádal o ruku bylo to krásné a nejvíc se nato těší naše 5 letá dcerka která od té doby všude řiká,že ježíšek přinesl mamince prstýnek a tatínek bude ženich a maminka nevěsta a ona družička:-) Chceme se vzít 24.8.2013 ale zatím nemáme nic nikde zamluvené.Máme představu,že na jednom místě se vezmem a tam rovnou zůstaneme slavit ;-) Tak doufám,že to v okolí najdeme a že i tady najdu nějaký typ a radu :-) Tyto stránky jsem našla náhodou a určitě tady najdu vše co budu potřebovat k zařizování svatby a i rady :-)
Já pocházím z Turnova -), ale život mě zavál do jižních Čech. Svatbám se věnujeme po celý rok, ale myslím si, že pro Vás asi nebudeme aktuální nabídka. Jedině, že byste svatbu pojali společně s výletem k Českému Krumlovu. U nás je vše na jednom místě a na celou dobu oslav se náš objekt stává vaším domovem. Ale i když budete ve vašem kraji přejeme hezké přípravy a krásnou svatbu. Jakoukoliv radu jsme připraveni poskytnout. :-)
Dobrý den, vítejte mezi námi! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s organizováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít! Datum 24.8. Vám schvaluji; ze zkušenosti to je skvělé datum (narození mé malé neteřinky :-) )
@makyjenda Dobrý den Markéto - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - jsem z Opočna (funguji ale po celé ČR). Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J.