Zdravím všechny budoucí nevěsty a co jsem tak koukala i novopečené manželky :)
Můj svatební den s 90% pravděpodobností bude 20.10.2012 (zatím jsme na jisto nedomluvili místo, tudíž se to ještě může změnit, ale myslím, že to nakonec klapne na toho 20. :-D ) Jsou tady nějaké nevěsty, které se brali v Kostelecké kapličce v říjnu? Zajímalo by mě, jak je to tam s teplotou... to je jediné, co nás od Kapličky odrazuje... :-|
Jůůů, další středočeška:-) do kapličky nás strašně strkal můj tatínek, ale nakonec tam mít svatbu nbudeme:-) urcite tu najdes diskuzi na tema kostelecke kaplicky a holky jiste poradi:-)
@klarkagee my na zámku Berchtold. Naši bydlí u Úval a ob barák od přítelova svědka, takže pojedene odtamtud a moc jinych peknych mist kolem neni:-) cca 25km:-) kde bydlis? treba tam neco jeste je:-)
@klarkagee Ahojky, Vitam te na nasich internetovych strankach kde najdes vsechno co ohledne svatby potrebujes :)
Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP.
@rozzaarka Jsme z Mukařova. O Berchtoldu jsme také uvažovali, dnes jsme dokonce jeli kolem, je to tam vážně krásné! My máme už restauraci na hostinu zařízenou, takže sháníme pouze místo pro obřad... a tam chtějí za obřad 8000Kč, což se nám zdá za tu půl hodinku celkem dost :-| bohužel máme omezený rozpočet. Ale nevadí, myslím, že i tak připravíme super svatbu ;-)
@klarkagee Jee, tam to znam:-) Taky chceme jen obrad, protoze jim nedam 600 za menu ani 5000 za to, ze tam ta hostina vubec bude... obed a raut budeme mit take jinde:-) omezeny rozpocet je asi vsude:-) snazim se setrit, kde to jde a stejne to vysplha k priserny castce:-( ale svatba bude urcite super, dulezity je to, ze se mate radi:-)