Jsem tady nová - jana_vok

Profilova fotka
Konečně jsem se rozhodla a určila datum svatby. Vím že sem chodila moje kamarádka a tak jsem si říkala že bych tu mohla najít všechny potřebné věci. Jen nevím jestli mě to tou nevystresuje že je do května málo času a že jsem málo romantik :) Jana
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_vok Ahoj Jani, vítej mezi námi na BS, které je plné nápadů, rad a tipů k vašemu velkému dni D ;-) Vůbec bych se nebála, že se to dá vše zařídit za půl roku... Některé z nás zařizovaly (zařizují) svatbu jen 2 nebo 3 měsíce ;-) No, některé možná ještě v kratším termínu a díky BS vše vyšlo na 1*! Takže určitě to i vám dopadne skvěle! Držím palce a kdyby cokoli, ozvi se mi. J*
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_vok Určitě tady najdeš spoustu dobrých rad a nápadů, na druhou stranu je snadné se nechat vystresovat, ale držím ti pěsti, abys tomu nepodlehla ;-) Půl roku na zařízení svatby je podle mě tak akorát, a že nejsi romantička? Pokud vím, není to podmínkou uzavření manželství ;-) Přeju ti hlavně pevné nervy a hodně štěstí! :-)
Odpovědět
Vítám tě mezi námi! Přeji ti příjemné přípravy! Koukni se do mého albíčka, nebo na facebook pro inspiraci při výběru svatebních šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už vím proč se mi nechtělo ještě něco plánovat a nechávala jsem to až na jaro. Osud tomu chtěl jinak a čekáme mimi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana_vok Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?