Jsem tady nová - jamie_j

Ahoj jsem tady dneska nová.. svatbu plánujeme na červen až červenec.. ještě nemáme vůbec nic ani přesný termín.. jen víme kde bysme to asi chtěli a že tam chceme mít asi 40 osob :-) můžete mi poradit jak se to dělá a co je potřeba zařídit, když bychom chtěli mít obřad venku? Jak koukám na to co všechno už máte zařízeno tak jsem z toho docela nervózní .. Moc děkuji J.
Odpovědět
Profilova fotka
@jamie_j ahoj,my máme svatbu v červenci v zámecké zahradě Jen doufám,že nebude pršet :-)
Odpovědět
@jamie_j Ahoj, to záleží podle konkrétního místa, domlouvá se to vždycky přímo na místě, kde je obřad, příp. na spádové matrice. Snad jedný rozdíl je v tom, že platíš matrikářce nějaký "výjezdní poplatek" navíc za to, že dojede z úřadu za váma :-) teda aspoň u nás to tak je, my máme obřad v zahradě hotelu, kde je i hostina a všechno, nechce se nám přejíždět tam a zpět :-) Jinak se vůbec nenech znervóznět tím blázněním, co tu někdy je, myslím, že krásná svatba se dá zařídit i za měsíc. Na druhou stranu pokud máš např. vybraného fotografa, kterého tam 100% chceš mít, riskuješ, že už bude na ten termín zadaný. My se bereme v červenci a krom data a místa nemáme vůbec nic. Budem to řešit až na jaře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jamie_j Ahojky, vítej mezi námi ;-) Určitě se ti na těchto stránkách bude líbit, tady získáš přehled a spoustu rad :-)
Odpovědět
Tyto stránky jsou prima, velmi pomohou s přípravami. Jen se nesmíš nechat moc strhnout , opravdu není nutné mít skoro vše vyřízené rok předem a mít na svatbě úplně všechno co mají ostatní. Zkrátka se inspiruj a udělej si to podle svého...
Odpovědět
Ahojky Jamie, ber to s klidem. My máme taky svatbu v červenci a kněz to ještě neví:-)
Odpovědět
@lck79 ahoj moc děkuji za podporu a rady je to super :-) my to taky chceme v hotelu všechno takto najednou abychom nemuseli pořád přejíždět sem a tam.. to je jediné co víme... moc se nám totiž líbí jeden hotel a navíc tam pracuje sestřenice od snoubence :-) No a ještě nevím ani kdy máme nechat tisknout oznámení, pozvánky.. vy už je máte vytisknuté?:-)
Odpovědět
@sarriku ahoj moc děkuji za podporu a uklidněnííí :-D nejhorší je že veškeré moje okolí má milion otázek a já nemám odpovědi :-N budou si muset počkat.. :-)
Odpovědět
@jamie_j :-D:-D:-D teď by byla sranda, kdybych řekla, že se budu vdávat, ale ještě to ani neví můj ženich:-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jamie_j myslím,že si nemusíš dělat hlavu,že jiné nevěsty už toho mají tolik zařízeného,krásná svatba nemusí být tolik dopředu promyšlená,stačí jen šikovně posbírat inspiraci.My nechám oznámení a pozvánky tisknout teď v lednu a rozesílat je budeme v únoru asi
Odpovědět
@jamie_j No my právě koketujeme s myšlenkou, že nic tisknout nebudeme, rozešlem to mailem a hotovo. Nechce se mi dávat 2000,- za svatebka, stejně to každej vyhodí (a těm dvěma babičkám, který si to vystaví v knihovně, to vytisknem normálně doma na tiskárně :-) ). Mám šikovnýho bráchu, udělal nám to na pc z našich fotek. A budem to rozesílat asi nějak v březnu
Odpovědět
@sarriku i takové případy tu jsou :-D fakt
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?