Ahoj všem, jmenuji se Ida a zavítala jsem na tyto stránky s nadějí, že zde najdu rady a tipy nejen ohledně mé svatby . Největší problém pro mě zřejmě bude sehnat svatební šaty a proto trochu doufám, že se mi to i díky této stránce podaří. Děkuji :-)
Svatbu máme 20.7. 2013 což je docela za chvíli :-)... budeme mít jen malou rodinnou svatbu, ale i tak bych chtěla sehnat nějaké krásné šaty, ale obávám se, že asi neuspěji :-(
Já jsem strašně stydlivá a přijde mi trapně tam jít a chtít nějaké šaty na sebe....vždy se na mě kouknou a jakoby pronesou ... ,,máte smůlu ,, ...ale asi je to můj pocit....no zítra zase jdu, tak uvidím :-) díky :-)
¨Tak šatičky si nakonec nechávám šít.... budou přímo na míru, sama jsem si vybrala látku a krajku a už se těším na první zkoužku :-) .... a dám za ně stejně, jako kdybych si je někde půjčila ..... takže snad bude spokojenost :-) . Já nemám ráda velké, strojené svatby....takže jsme s přítelem odsouhlasili maličkou svatbu a už se na ní moc těšíme :-)
@idulinka
Zdravim, budu držet palce, aby jste šaty sehnala a svatba dopadla dle Vaších představ a aby Vám nepršelo a svítilo sluníčko. :-)
Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav