Ahojky holky, jsem nova. Datum a misto svatby urcen (21/09/2012). Ziji v Anglii a rozhodly jsem se udelat svatbu v me rodne zemi. Pritel (tedy snoubenec je dan, takze budeme mit hodne papirovani), pokud mate nektera zkusenost, budu rada, za jakoukoliv radu ci tip.
Planujete prosim nekdo svatbu ve stejny den ci kolem tohoto datumu? Nemate prosim nekoho na doporuceni, kde sehnat svatebni dort v oblasti Lipnik nad Becvou, Hranice? Tak a ted s chuti do planovani. (jinak saty koupene, pozvanky skoro hotove, vybrana muzika tak skoro, jde to docela hladce, doufam.........
@dasha210912 Ahojky vitam te na nasich strankach kde najdes vsechny informace ktere potrebujes.
Pouzi vyhladavac a zadaj si tam to co hledas :) Ak by si potrebovala akukolvek pomoc klidne se mi ozvi do interny posty.
My budeme mit malinkou svatbu max 25 lidi, z me strany je hrozne moc lidi tez, od te doby co se rodice rozvedly a ze ziji v zahranici, rodinne vztahy nejsou moc pevne.Skrz to ze tady by svatba vysla draze tak jsme zvolily CR. Preferuji malou svatbu, nez byt obklopena velkym poctem lidi. A taktez se bojim,ze by nase svatba pak vznikla jako nejaky seznamovaci krouzek,jelikoz vsichni bydli v ruznych zemich a mistech (60 lidi bychom asi finance s pritelem neutahly)