Jsem tady nová - becicka

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj. Přítel mě požádal o ruku den před Štědrým dnem po dvouleté známosti. Na svatbu se těšíme, ale jsme z ní i trošku nervózní :o). Termín ještě nemáme... Doufám, že zde načerpám inspiraci a že naše svatba bude bez mráčku :o).
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@becicka Už jsem Ti koukala do alb a musím teda říct, holka zlatá, Ty máš vkus! To ses nemohla vdávat přede mnou?! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka83 Jejda, díky :-) . Můžu ti ale říct, že než jsem sem přišla, tak jsem neměla absolutně žádnou představu o tom, jak by měla svatba vypadat, v jakých barvách a tak... Ale postupem času, jak člověk sbírá fotky a obrázky a dívá se do jiných alb, tak se mu to v té hlavince třídí :) a teď už tak zhruba vím co a jak a už nejsem tak vynervovaná, že nic nevím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka Jj, to znám. A já jsem to měla ještě lehce náročnější v tom smyslu, že jsem se vdávala podruhé a očekávalo se ode mně, že to všechno naplánuju levou zadní. :-D Ale zase na druhou stranu mě tohle plánování baví, jen shánění bot byl hotový porod. :-D No... a v neděli to bude půl roku od svatby... neskutečné... :-) A ten váš termín je super, aspoň se nebudeš tak škvařit jako já. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka83 Podruhé, tak to už jsi zkušená nevěsta :-), Ať se vám daří, a co je teď v plánu? Miminko? :-) Datum je fajn, léto jsem hend vyloučila, protože jak říkáš - škvaření je děs, nerada bych byla na fotkách jako červené jablíčko - což se mi v horku pravidelně stává :-), no nejen v horku...
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka Nj, v podstatě asi jo. :-D Díky moc. Přesně tak, teď je v plánu mimčo (tentokrát dvounohé :-)). Heh, to jsme na tom stejně, naštěstí jsem měla dobrý make-up a takový speciální krém, co si maličko naneseš na místo, kde se leskneš a ono to během chvilky zmatní. :-D Docela mazec, protože to fakt funguje. :-D Ale jinak - bylo to fakt peklo, nejteplejší den v roce, ty jo... a to si vezmi, jak bylo hnusný léto. Jako většina nevěst pláče štěstím a já? Já neplakala, mně tekl do očí make-up a já nevím, co všechno ještě. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka83 :-D no jako nerada, ale dovedu si to představit :-D . Co to bylo za krém? To budu muset taky používat 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka Už nevím, jak se to jmenuje, ale zkusím ho najít. :-) Jen musíš opatrně, stačí fakt jen málo - jak říkala moje vizážistka: uděláš ťup, ťup a je to. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka83 :-D jo při větším ťup ťup to má možná opačný účinek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka Kdepák, já to zkusila. To se pak po pár hodinách začneš brutálně loupat. :-D :-D :-D Poslala jsem Ti IP s odkazem na ten zázrak. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka83 Díky moc :-), omrknu to.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky ,ja byla pozadana o ruku na vanoce :-) takze ted mam dilema jestli si vemu jeziska od ktereho jsem mela na stromecku prstynek a nebo to moje zlaticko :-) No kazdopadne jako ty si s tim nejak nevim radu tak se tady snazim nacerpat par informaci....Ja s pritelem jsem uz 6 let pozadal me o ruku ale tajne doufal ze ted bude mit odeme minimalne dva roky pokoj ale to se teda plete :-) kdyz uz me o ruku pozadal tak si me proste vzit bude muset :-) neeee delam srandu je hodne pracovne zatizeny do toho stavime domek a jeste svatba....Takze tohle je vsechno na me jen doufam ze za nej nebudu muset jit jeste i k oltari :-) Jen porad nejak nemuzu vymyslet termin :-( Co ty jak to mas???
Odpovědět
Profilova fotka
@1pavka Ahoj, vítám tě mezi nás :-). Já mám taky od Vánoc prstýnek... a s přítelem jsme si řekli do roka a do dne, takže jsme hned vymysleli termín, ani ne moc brzo a ani ne moc pozdě, prostě tak nějak akorát, aby se všecko stihlo a aby nebyla ještě zima :-). Takže to padlo na září, bývá ještě pěkně, ale zároveň ne moc horko... a stromy se barví a vůbec :). No a pak mě napadlo to číslo 22., tak jsem mu hned psala, jestli může (pracuje na směny, i o víkendu)... no a napsal že to teda propočítal a že má volno... a že na tu svatbu se mnou teda půjde :-D . Takže rázem bylo datum... no a od té doby už jsme zařídili i místo, fotografa, hudbu... to bylo nutné, hodně toho bylo už obsazeno dávno dopředu, např. fotografa máme až na několikátý pokus. Teď mě čekají šaty, na to se ani moc netěším, a ještě vybrat prstýnky. Když jsem se přišla, tak jsem neměla o ničem ani páru... ale když si tady člověk s holkama nevěstama povídá a listuje fotoalbem, tak si udělá obrázek i o své svatbě, co by chtěl a co by nechtěl a inspiruje se. Určitě se tady brzo zabydlíš a hned budeš vědět co a jak :-).
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky,dekuju za uvitani :-) my jsme taky premysleli nad zari me by se mooooooc libilo 1zari ale fotograf ktereho chci nema volno jediny termin v zari co ma volny je 29.9.taaakzeeee....nevim no :-) Ale taky jsem uz premyslela i nad jarem 2013 protoze dostavujeme ted domek a v rinu nejpozdej v listopadu se chceme stehovat...Takze mam strach aby tim svadba nebyla osizena :-( Ale to mam zase strach abych se uz nevdavala s brichem coz bych nechtela :-( tak nevim ...
Odpovědět
Profilova fotka
Zari je idealni je krasne ani horko ani zima :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1pavka Souhlasím, my máme 22. zaří, takže naprosto ideální ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 Snad se to vyvede :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka Určitě bude nádherně jako každý rok poslední dobou a všechny si to moc užijeme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 Loni bylo moc pěkně...krásný podzim, snad se to zopakuje :-). Obřad máte na zámku nebo venku?
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka Přímo vevnitř na zámku, fotit by se dalo přímo i v zámku, takže kdyby bohužel pršelo, tak u nás by to zas tak nevadilo. Ale samozřejmě, chci at je krásně a můžeme mít i fotky ze zahrady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 To je jasné... ale v případě deště budeš krytá :-), to je fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka Vy to máte venku?
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka88 Hodně lidí na mě tlačilo, ať to je venku, že to bude pěkné... ale mít stresy, jestli bude pěkně nebo průtrž nebo co, to se mi fakt nechce. Takže nakonec vevnitř a aspoň budu klidnější - tedy v rámci možností :-). Ale i tak pršet nesmí!
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka Já to vždycky chtěla mít venku, to byl můj sen. Ale přitom současném počasí, kdy člověk neví, jestli bude hezky, pršet, průtrž nebo co, tak to aby byl ještě člověk nervní z počasí :-D To raději oželím a budu mít jistotu, že budem v suchu a ne mokří nebo se pak ještě někde stěhovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já jsem to venku měla (ono to vlastně ani jinak moc nešlo se dvěma šílenýma goldenama, co nám šli za družičku a družbu :-D), ale musím říct, že jsem si užila opravdové peklo. Jako stát v jednu odpoledne v nejteplejší den v roce na přímém slunci zašněrovaná ve svatebních šatech je fakt něco. :-D Navíc pan kastelán měl na dnešní dobu relativně dlouhej proslov - prý byl moc pěknej - ale narovinu jediný, co jsem vnímala já, bylo, že je mi děsný vedro a ten make-up, co mi teče do očí, teda fakt ukrutně pááálí. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka83 No a to je druhá věc, proč to nemít radši venku :-). To bych byla jak červená dýně. Ale je jasné, že pejsci jsou pejsci 8-)
Odpovědět
koukám řešíte přesně náš problém - dohodli jsme se že svatba bude na podzim (sice jsme se už nedohodli jestli letošní nebo až ten příští, ale to je vedlejší že:-D) no a já bych to chtěla v kostele a přítel někde v přírodě... mě by se to v přírodě taky moc líbilo, ale když si představím, že by mělo pršet, nebo být třeba jenom pár dní po dešti - na podzim ta zem už nevysychá tak rychle a měli jsme se tam někde bořit do bláta... už jenom ty děti (a že jich tam budeme mit dost) jak by vypadali :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@majvik Tak zkuste najít nějaké místo, kde lze provést "suchou" i "mokrou" variantu, a rozhodnete se na místě podle počasí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka No, povím Ti, že v tu chvíli mi už bylo i jedno to, jestli jsem rudá nebo ne, protože ten make-up v očích tááááák pálil. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka83 :-D ale na fotkách to není vidět :)
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka Je pravda, že ten make-up jsem měla udělanej fakt dobře a moc rudě jsem nevypadala. :-) Naštěstí jsem si vybrala vizážistku dobře. :-D 8-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?