Vybírám svatební šaty ..

Profilova fotka
Dnes jsem se byla mrknout na svatební šaty abych si vybrala ty ktere se mi líbí nejvíc ,viděla jsem tyhle a moc se mi líbí , jen jsem chtěla nějaké s krajkama ale dá se sehnat k těm šatům krajkové bolerko .Chtějí za ně 9 000 za pujčení a já se nemůžu rozhodnout :( hlavně kvůli ceně .Co na ně řikáte líbí se vám ? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou rozhodně krásně, jen by chtěli na tobě vidět, oni totiž úplně jinak můžou vypadat na podstavci, než na tobě:-)
Odpovědět
ja myslim, ze jsou pekny, ale krajkovy bolerko uz bych k nim nedavala. mají totiž hodne zdobeny vrsek korzetu, a to by zaniklo...podle me :) a co ty vpravo vzadu? s tou krajkou na rukavcich, jestli dobře vidim...
Odpovědět
Bolerko bych nedávala. Šaty pěkné, figuríně sluší, jak padnou tobě těžko hádat...
Odpovědět
Profilova fotka
Já si je právě nevyzkoušela protože jsem pospíchala ,ale domluvim si vyzkoušení na příští týden , tak uvidim paní mi právě doporučila tyhle :) Já jsem totiž dost vybíravá a hlavně nerozhodná :D
Odpovědět
Profilova fotka
@livia7 ty šaty vzadu nebyli v mé velikosti :/ Velikost prý byla 36 .
Odpovědět
jsou super, dost mi připomínají moje:-) ty vlevo i vpravo za nimi jsou taky zajímavý. Akorát ta cena za půjčení je hrozná:-((
Odpovědět
Jsou pěkné, i když já osobně nemusím to vykrojení korzetu do špičky :-) Ale souhlasím, že krajkové bolerko už by k nim bylo moc... Oboje šaty v pozadí jsou zajímavé, ty se ti nelíbily? :-)
Odpovědět
Saty jsou moc hezke. Ale jak uz tady psaly holky, krajkove bolerko bych k nim nedavala. Dost by se s nima tlouklo.
Odpovědět
Není to můj styl, mě se osobně víc líbí ty vlevo vzadu, ale dej hlavně na svůj pocit a radu tvých blízkých!
Odpovědět
Profilova fotka
šaty tam mají hezké ale většinou ty velikosti jsou jiný než má a ta cena mě právě taky odrazuje . Myslim si že za půjčení je to dost :(
Odpovědět
@letoya To chápu že se ti to zdá dost, já bych se taky asi kroutila... abych dala za půjčení 9 000, tak by ty šaty musely být naprostá pecka, co mě dostane do kolen, ne jen že "moc se mi líbí" :-)
Odpovědět
jsou nádherné, ale za 9.000 bych očekávala prvotřídní šaty, tady bohužel jde dost vidět ta kruhová spodnice :(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
na živo jsou šaty hezčí než na fotce . Ale svatbu mam jednou za život takže budu vybírat dál dokud netrefim na ty pravé:)))
Odpovědět
škoda, že v nich nejsi vyfocená ty, lepe by se hodnotilo :)
Odpovědět
nejsou špatné,ale oboje šaty za nimi jsou hezčí,však až tam půjdeš,vyzkoušej jich víc a uvidíš
Odpovědět
Krásné šaty,ale ta cena je příšerná...Někde by sis za to koupila svoje nové šaty,a ještě krásnější...
Odpovědět
Taky mi ty šaty připadají...no vypadají lacině. 9 tisíc bych za ně nedala.
Odpovědět
Profilova fotka
Taková metoda dotazů, jak se líbí jiným šaty na figuríně je kničemu. To co Ti pomůže, je si na sebe obléknout a vyfocená i s hlavou se pak ptej. To bude teprve mít nějakou hodnotu. No a cena je tedy raketa za půjčení. Nevím jak se pohybují ceny jinde, ale citem by musela být pořizovací cena kolem padesáti tisích. A tyhle asi nebudou od Matragy.
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou hezké, ale trochu by mi asi vadilo, že korzet u pravého prsu je výš (do špičky) než u levého, kde je spíše do kulata, možná se mi to jen zdá, ale přijde mi to tak. Šatičky si ale určitě vyzkoušej, na tobě totiž můžou vypadat úplně jinak než na figuríně, nemusí ti nakonec vůbec sedět. Holky mají pravdu, cena 9000,- za půjční je šílená, mě šatičky stály 6900,- a to jsem si je kupovala. Pak sem dej fotky po zkoušce :-D , jsem totiž docela zvědavá, jak budou vypadat na postavě.
Odpovědět
jaký je to svatební salon, prosím?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?