Dnes jsem se byla mrknout na svatební šaty abych si vybrala ty ktere se mi líbí nejvíc ,viděla jsem tyhle a moc se mi líbí , jen jsem chtěla nějaké s krajkama ale dá se sehnat k těm šatům krajkové bolerko .Chtějí za ně 9 000 za pujčení a já se nemůžu rozhodnout :( hlavně kvůli ceně .Co na ně řikáte líbí se vám ? :)
ja myslim, ze jsou pekny, ale krajkovy bolerko uz bych k nim nedavala. mají totiž hodne zdobeny vrsek korzetu, a to by zaniklo...podle me :) a co ty vpravo vzadu? s tou krajkou na rukavcich, jestli dobře vidim...
Já si je právě nevyzkoušela protože jsem pospíchala ,ale domluvim si vyzkoušení na příští týden , tak uvidim paní mi právě doporučila tyhle :) Já jsem totiž dost vybíravá a hlavně nerozhodná :D
Jsou pěkné, i když já osobně nemusím to vykrojení korzetu do špičky :-) Ale souhlasím, že krajkové bolerko už by k nim bylo moc... Oboje šaty v pozadí jsou zajímavé, ty se ti nelíbily? :-)
@letoya To chápu že se ti to zdá dost, já bych se taky asi kroutila... abych dala za půjčení 9 000, tak by ty šaty musely být naprostá pecka, co mě dostane do kolen, ne jen že "moc se mi líbí" :-)
Taková metoda dotazů, jak se líbí jiným šaty na figuríně je kničemu. To co Ti pomůže, je si na sebe obléknout a vyfocená i s hlavou se pak ptej. To bude teprve mít nějakou hodnotu. No a cena je tedy raketa za půjčení. Nevím jak se pohybují ceny jinde, ale citem by musela být pořizovací cena kolem padesáti tisích. A tyhle asi nebudou od Matragy.
Šaty jsou hezké, ale trochu by mi asi vadilo, že korzet u pravého prsu je výš (do špičky) než u levého, kde je spíše do kulata, možná se mi to jen zdá, ale přijde mi to tak. Šatičky si ale určitě vyzkoušej, na tobě totiž můžou vypadat úplně jinak než na figuríně, nemusí ti nakonec vůbec sedět. Holky mají pravdu, cena 9000,- za půjční je šílená, mě šatičky stály 6900,- a to jsem si je kupovala. Pak sem dej fotky po zkoušce :-D , jsem totiž docela zvědavá, jak budou vypadat na postavě.