Ahoj holky, měl někdo svatbu v Beskydech v Beltine forest hotelu? Uvažujeme o tomto místě a také u Holubů, ale nemáme žádné info, srovnání, recenze. Prosím, pomooooooooooooooc...díky!
Kdy jste měly svatbu, prosím? Ono cenově je to asi stejné jako U Holubů. Tak nevím, někdo říká, že obsluha pomalá, nevšímají si, špína, jako fakt nevím co si myslet, ...
Dobrý den,
z hlediska hosta jsou obě místa hezká. Beltine bych řekl, že bude mít lepší kapacity na ubytování.
Z hlediska fotografování, pokud chcete fotit v areálu, tak jsou obě místa poměrně odlišná.
Beltine nabízí krásné rozhledy na hory, bazén a obecně více rozmanité prostředí.
U Holubů mají zase přírodu více na dosah ruky a nedaleko potok.
Každý rok fotíme na obou místech a máte teda těžkou volbu :)
Doporučuji se tam zajet osobně podívat, promluvit si s provozními a dát si degustační menu. Ať máte nějakou představu.
Hezký den
Martin Hnátek | MarLin Photography
@marlinphoto děkuji Vám. U Holubů jsme byli, teď chceme na Beltine. Jídlo jsme zatím nezkoušeli, neměli čas - restaurace byla vyhrazena pro svatbu. Tak uvidíme, ale děkuji Vám za informace.
@lomilomi tak my jsme dostali rozpočet, z toho máme zaplatit teď 30% jako rezervace a myslím měsíc před svatbou zbytek. Po svatbě už jen pití. Jenže pro nás jsou ty ceny za jednoho panáka šokující! útrata na baru by byla větší než celá hostina, takže bohužel to tam mít nebudeme..
@lomilomi Souhlasím, nádherné místo, taky jsem ho měla ve výběru ;-) U Holubů jsem byla na svatbě jako svědkyně a upřímně mě to tam zas až tak nezaujalo...
@marketamarek Mám jen drobnou zkušenost se Šindlerovým dvorem. Byli jsme tam normálně na obědě, jídlo bylo přesolené, zavánělo pachem z ledničky a prostory se mi zdály takové zanedbané, trochu se rozpadající. Měla jsem dojem, že se asi majitel moc nesnaží. Říkala jsem si, že bych se bála tam udělat svatbu. Je to ale tsk dva roky, možná se to tam zlepšilo. :-)