Ahojky holky, tak jsme se rozhodli, že můj muž bude na svatbě v uniformě. ;-)
Je to policista a bude tam mít i hodně kamarádů a kolegů, také v uniformě. Jen mě napadlo, když bude mít slavnostní uniformu tak se mu tam už asi nebude moc hodit korsáž. Nevadí že jí tam asi teda nebude mít?
Měla jste některá z Vás svatbu s mužem v uniformě? a třeba přímo s policistou?
Jinak má uniformu modrou tak budeme ladit do žloto(zlato)-modra :-) tak snad se povede.
@barulina90 Zlato-modrá bude krásná (zvlášť, pokud vyberete tmavě modrou) a korsáž by už byla moc zbytečná a možná i kýčovitá. Uniforma bude úplně stačit. Akorát se zeptám...nebude mít jen takovou tu obyč uniformu městských strážníků, že ne? Ty mi totiž nepřijdou moc hezké.
@simone5
bude mít podobnou jako ty kluci v řadě, ale má jí tmavě modrou :-) nenašla sem někde přesnou jakou má on :-)
nevím právě jestli by se mi ta kytička na tom líbila. :-|
moc jim to sluší, ale mě ta kytička přijde už moc =-) , ale proti gustu nic, já sem holt taková střídmější v doplňcích a chci úplně jednoduché šaty, bez závoje, květinu jako luční kvítí atd... :-D ale k nevěstě se takhle hodí a moc jim to sluší ! :-*
Pritel bude asi take v policejni uniforme, tak se ho hned ptam a jeste nevi jakou bude mit, ale jako nechapu, proc by korsaz nemel mit, muze se zvolit mensi, ale neco urcite...
@fijonceee To je jednoduchy rikat.. ale treba ta znama, ktera si vzala vojaka, s armadou nijak nesouhlasi, nesouciti.. tohle je jedina vec, kterou nemaji spolecnou.. jinak ostatni zivotni nazory, hodnoty a idealy spolu sdili, tak tohle proste holt bere jako tu jednu vec, kterou spolu nesdili, ale presto s nim chce byt..
A me se treba chlapy v uniformach moc libi :).. (presto, ze bych za manzela vojaka nechtela hlavne z toho duvodu, ze bych se o nej bala)
@fijonceee mě jde tedy o to, že jsem na svého muže pyšná za to, že denně nasazuje život a tak když jsme se rozhodovali chtěla sem to já aby měl uniformu.... proto to a ne oblek.
A jak je výše lpsáno... můj muž je policista a ptala sem se na uniformu a korsáž a děkuju za odpovědi, jde vidět že to jde udelat i tak aby se to hodilo a tak o tom jestě popřemýšlím ;-) ...
Manžel měl taky uniformu, hasičskou teda, oblek nepřipadal v úvahu :-D a měl i korsáž, ale pokud se ti k uniformě nelíbí, tak určitě být nemusí, nebo bys to mohla vyřešit jen nějakým vývazkem, trochu odlišným od těch, co budou mít ostatní :)
Ahoj Barulinko,
konečně vidím ženicha v uniformě. Také řeším zda ji zdobit. Mám ráda jednoduchost a tak troufale zvažuji, že jedinou ozdobou ženicha budu jen já :-)
Jinak momentálně nespím a přemýšlím co vše ještě zařídit a na co nezapomenout.
Měj se hezky :-)
Jo a moc vám to slušelo, oběma ;-)
Zdravím, potřebuji trošku poradit a proto obnovuji diskuzi 🙂 budeme mít svatbu a přítel je u policie. Uniforma mu sekne, ale baret nebo čepice už moc ne 😄 myslíte, že může být bez přikrývky hlavy, nebo je to přímo předepsané? Přítel ani sám neví, jak je to přímo na svatbě. Děkuji za odpovědi 🙂