Mohla bych se Vás (zase) na něco zeptat? Jednou za týden třídíme poštu, letáky a kontroluji, aby jsme nevyhodili nějakou složenku... najednou jsem tam našla tokový malý složený papírek... nakonec mi to přítel vytrh z ruky a říkal, že to není nic pro mě... že nééé teď... přesně nevím co to bylo, ale něco jako básnička, nebo pohádka... vůbec jsem si to nestihla přečíst :-) říkal, že je to překvápko... mám obavu, že to bude nějaká básnička pro mě a pak mi ji bude číst na svatbě, za prvé - budu bulet jak želva a za druhé - mám taky pro něj něco mít???? máme pro svého budoucího manžílka nějaký dárek?
moc všem děkuji!!! ;-)
Hm... co jako "protidárek" k básničce, to teda nevím. Leda taky básničku.
Já jsem manželovi koupila hodinky Storm, pač jsem věděla, že po nich už dlouho touží (konkrétní model). Tam to bylo snadný. Ještě jsem měla jako nápad digi zrcadlovku, tu taky vím že by moc chtěl, jenže se v tom jednak vůbec nevyznám a taky mi to přišlo už dost peněz.
Fotky jsou super, akorát u mě by to teďka vypadalo asi spíš komicky, ani normálně nejsem zrovna éterické stvoření a nyní v 7. měsíci už teprve ne, tak to jsem zavrhla :-D Jinak myslím, že se to manželům musí líbit ;-)
@romcovaklarka jé hodinky, no vidíš, zrovna nedavno o nich mluvil... to mě nenapadlo... děkuji :-)
@jipe jj, cedulku se společným jménem, to se mi taky líbí, to si určitě necháme udělat a ještě v srdíčku :-)