Střevíčky - hladká podrážka

Profilova fotka
Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s nákupem v obchodu www.svatba-obchod.cz? Jsou i zde na beremku. Nemáte přímo někdo střevíčky z obrázku od nich nebo odjinud? Tyto boty jsem viděla u spousty prodejců, a tak si říkám, jestli to není nějaký levný fake nějaké originál boty...? Trochu mě totiž zarazilo, že bota má dokonale hladkou podrážku, a tak by mě zajímalo, pokud je některá máte, jestli mají také hladkou podrážku. Případně si ráda poslechnu vaše zkušenosti - tak nějak si myslím, že s hladkou podrákou to bude na dlažbě nebo parketách příšerně klouzat, ne?
Odpovědět
Ja som ich mala. Kupovala son i boty na prezutie (tanecne), bala som sa ake budu a boli skvele. Su velmi pohodlne, vydrzala som v nich do rana. Problem s klouzanim som asi nemala - nespominam si :)
Odpovědět
Nemám zkušenost, ale taková malá pomůcka, jak na klouzavou podrážku, je vzít svíčku z včelího vosku a před např. tancováním si podrážky potřít. Dělají to tak tanečníci:)
Odpovědět
@krobinka já jsem měla tuto podrážku na jedněch plesových, hrůza, vůbec sem se nemohla sama pohybovat po sála jak to klouzalo, pak sem si na spodek nalepila náplast abych mohla vůbec chodit. Ona ta podrážka je taková plastová nebo co. Nejlepší jsou boty s koženou podrážkou, ta klouže při tanci, ale v botách se dá normálně chodit. :-) A ta první fotka je jiná bota než ty ostatní ta by mohla být OK, ale aby ti neposlali to co je na druhé, tam je teda ten podpatek nemožný a to "fiží "kolem, to ne :-D mě to připadá jako boty pro princeznu do pohádky k volánkovým šatům.
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem boty vrátila a jdu sháněk nové. Zkusila jsem to na dlažbě u kamarádů doma a klouzalo to :(
Odpovědět
Profilova fotka
jak říká @nikola160 funguje vosk, případně lak na vlasy (ten teda využívám u kožené podrážky)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?