docela nad lidsky vykon je sehnad za nejakou prijatenou cenu nechce se mi za ne davat 1500 ]-( neko nejake tipy?? ja uz sem prolezla snad cely internet ale kdyby nektera z vas na neco prosla budu rada :-D
Tyhle klasické conversky asi levněji neseženeš, aspoň ne u nás.. Možná se pletu, ale osobně jsem je nikdy neviděla za nižší cenu, a to je nosím už pěknou řádku let. Ve slevách mívají většinou jen zimní varianty nebo divoké barevné kombinace.Samozřejmě pokud se mýlím, budu také ráda za levnější tipy :-)
@vineta nasla sem nejlevnejsi za 800 ale bud jina barva nebo kdyz uz barva tak jsou vysoke a nebo nemaji pozadovanou velikost :-D snad je nekde sezenu... :-)
@vineta a jeste se optam sedi ti velikost standartniho cisla co mas?? ja mam vzdy botu 37 tak jestli to sedi...protoze asi na 5 strankach maji 5 ruznych tabulek :-D a kazdej mi napsal ze to ma primo od vyrobce a ze to sedi.... tak nevim no
@vineta moc diky no nekde uvadeji i pulky taky :-) takze kdyz mam normal botu 37 a koupim si conversky 37 tak mi pdnou ? kdybych nezila v nemecku tak je mi to fuk bych jim to vymenovala tak dlouho dokad by me nepadly :-D nebo leda to koupit tady ale to bude mastny :-D
nehovorím, že ťa to cenovo vyjde najlepšie, ale zárukou určite, pozri si ponuku na topshoes.cz, majú original converse, všetko skladom a aj predajňu v brne.
@huji87 znacka je mi uplne fuk ja potrebuju tyhle dve barvy a zatim sem nic nenasla.... ja zlute 37 a chlapovi zelene 41 kdyby jste na neco narazily tak sem s tim budu vdecna :-)
Tak vím o tom, že je mají u vietnamců ;) A pak je také měli v Deichmanovi. Přesně tyhle barvy :) A pak doporučím HM, taky jsem tam tyhle barvy viděla :)
Nicméně Vietnamci nezklamou. Nakupujeme toho hromadu na různá vystoupení atd. v Sapě v Praze. U některých stánků prodávají jen po krabicích, ale u některých vám prodají i po párech. A mají tam úplně všechny barvy.
@sisslik24 ahoj jo mam pro chlapa ty zelene kupovane v topshoes ale jsou mu velike a mensi nemaji a nebudou mit tak jsem nastvana kupovala sem pres net a miry nesedi brala jsem je podle delky stelky coz sem si myslela ze 24cm je vzdy stejne dlouhych a omyl...v obchode mi pak rekli ze to jsou jejich miry tak nechapu jak muze byt 24cm pokazde jinak dlouhych... tak to hoold bude v nich muset prezit pokud se mi je nepodari prodat nebo vymenit a pro me koupim asi mensi kdyz jsou prej vzdy vetsi.... :-|
fúúha, to som ani nevedela, že sú väčšie, postupovala by som rovnako ako ty, ale tak možno im prídu na sklad, alebo ich už vôbec nebudú mať? Topánky sa u nich dajú meniť zadarmo keď nesedí veľkosť, už len aby tú menšiu mali, snáď im príde na sklad.
@sisslik24 no oni nemaji tu barvu a ja potrebuju ty zelene nebo ty zlute ale nemaji ani jednu...ty zlute nemaji vubec a ty zelene nemaji taky uz... takze leda koupit v jinem obchode a tyto prodat... ale uz nebudu hledat podle miry v centimetrech ale podle standartni velikosti boty...