Ahoj holky,
které boty byste zvolily k těmto šatům?
Jsou to šaty ivory s jemně růžovou stuhou a nemohu se rozhodnout, zda zvolit ivory lodičky nebo světle růžové, které by seděly ke stuze.
Předem děkuji za názory :-)
Barvy se hodí obě. Ty ivory jsou pěkné, na růžových mi nesedí ten řetěz, tj. z vyfocených variant bych brala ivory, ale obecně bych se barevným vůbec nebránila, kdyby byly úplně jednoduché.
Holky moc děkuji za názory. Už jsem se nahledala spousty botů, které by se hodily k těmto šatům a byly dostupné ke koupi. Toto dvoje byly vítězné a jelikož jsem znamením váhy, naprosto se nemohu rozhodnout :-)
@elleng tvarove se mi vic libi ty ruzove :-) akorat ten retizek neni uplne pekny, takze bych hledala dal :-) hlavne si vyber takove, ktere ti budou sedet vyskou podpatku.
Pokud by ses rozhodla pro růžové, tak snad odoperuj ten strašlivý řetěz, ten je opravdu hyzdí. Jenže to by na lodičkách možná zůstaly stopy.
Jsem pro bílé (teda slonovinové).
@elleng urcite ty ruzove. Minuly tyden jsem je zkousela a jsou jemne, podpatek neni extra vysoky i ten retizek vypadal pekne. Nakonec jsem vybrala jine ve stejne obuvi a jsou pohodle (na to, ze jsou s podpatkem☺) Hlavne je vynosis i potom. :-)