Jakou kytku a boty k těmhle svatebním šatům?

Ahojte, budeme dělat malinkou a uplně civilní svatbu jen se světky. Budu se vdávat podruhé, a rozhodla jsem se pro tyhle šaty.. jen nevím jakou kytku a boty co vy na to? dík
Odpovědět
Profilova fotka
Satecky jsou hezke, ale spise mi prijdou jako letni, na plaz na dovolenou nez na obrad...ale to je jen muj nazor, co se tyce boticek, urcite by se k sateckum hodily letni sandalky na podpadku, v bile barvicce a kyticku nejakou jednoduchou a prirozenou, nezne kvitky jako frezijky nebo poupatka ruzi, jen v bilem a zelenem provedeni. Hodne stesti x
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkasr ahoj, volila bych bile botky - co mas rada, aspon nejaky podpatek, mozna by mohly mit nejaky kaminek (jako mas pod prsy u satu) A kyticku bych volila nejako mensi az stredni velikost podle toho, co mas rada a hodila k ni do barvy zenicha - kravatu nebo tak:-)
Odpovědět
Asi by se mi na Vás líbily víc jednobarevné šaty, třeba nějaké pouzdrové ve světlé barvě - jste krásně opálená (bledě závidím) a v jednobarevných šatech by to více vyniklo. K těmhle šatům bych volila bílé boty s podpatkem, kytičku menší - třeba taky bílou, a tak mě napadlo, co nějaký bílý lehký klobouk? Nestál by za vyzkoušení? ;-)
Odpovědět
Bílé nebo bílo-černé botky a kytice bílá, aby se to s těma šatama nepralo.
Odpovědět
Profilova fotka
Doplňky bych volila pokud možno jednobarevné, jelikož vzor na šatech je dost výrazný. Boty nejlépe bílé, možná do antického stylu s nějakou kovovou ozdobou. Květinu buď s dlouhými stonky (např. klasiku bílé kaly) nebo převislou bílou. Jelikož šaty nejsou svatební, měly by je doplňky na svatební úroveň pozvednout.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?