Bronzové botičky na svatbu, kde seženu?

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o radu, kde bych mohla sehnat "bronzové" botičky na svatbu... Hleda jsem na internetu snad všude a bohužel zatím bez úspěchů. Nemáte, prosím, nějaký tip, kde bych je sehnala? Předem moc díky za radu ;-)
Odpovědět
V jake velikosti a jake by se Ti libily?
Odpovědět
@jancamb Možná bychom Vám věděli pomoci. Složíte si je podle svého vkusu a pak je dáme ušít podle Vaší délky chodidel. Otázkou je který z materiálů by se Vám Víc líbil. Bronz máme v eko kůži - jako staré zlato, nebo u exkluzivní kůže - zlatavá hnědá - o něco tmavší verze. Vzorky materiálů Vám můžeme taky zdarma zaslat na ukázku :-) Přikládám taky obrázky zmiňovaných materiálů i hotový model Natalie v "bronzovém - staré zlato" převedení. Najdete nás taky u profesionálů: http://www.beremese.cz/katalog/firma/... Přeji hezký zbytek večera
Odpovědět
Profilova fotka
@minenka 39-40 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@minenka Velikost 39-40 a jaké by se mi líbily - to zatím tak uplně netuším... Rozhodně nemůžu mít vysoký podpatek, protože mám svatbu venku, takže bych se přizabila :-D! A chtěla bych aby byly pohodlné. Ráda bych podpatek tak 7cm, cca...
Odpovědět
A co nějaké pohodlné obarvit barvou na boty? Já už takhle přebarvila lodičky i balerínky a dobrý. Z bílých jsou rázem fialové a sytě růžové.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, vybírám boty v shopu popelka team a jsem spokojená s jejich komunikací a hlavně si můžeš vybrat opravdu vše nejenom barvu, ale i výšku podpadku a vzor střevíčku, upínání atd. ;-)
Odpovědět
no a nebo tyhle http://kozdra.cz/damska-latina/1728_D... asi to chce vidět ten materiál, mají několik odstínů a netuším jak je nazvat - bronz, měď...:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?