Ahoj nevěsty ,mam dotazek .Budete některá utajovaná nevěsta? Bydlíme s přítelem v malém bytečku a navíc v naší ulici se dost špatně parkuje a neumim si představit jak bysme tu vmestnali svatebčany,abychom pak mohli odjíždět všichni společně v koloně.Myslíte že je blbý,abych z domova odjížděla jen sama se svědkyni ostatní se sešli až na místě obřadu a já tim pádem zustala v utajení až do obřadu ? Děkuju za názory.
@petrasch84 Myslím si, že je to na tobě. Pokud ty to takhle chceš, tak bych to udělala a jet v koloně...Nevím, za mě nic moc, auta troubí, nic víc :-)
Já budu taky utajená. Máme oddání i hostinu asi 10 km od domova. Takže já tam pojedu už ráno se svýma kamarádkama a svatebčané dorazí odpoledne. Navíc také nebudeme mít kolonu, protože budeme mít svatební autobus (také jedno z řešení) :-) Ať se vše vydaří, jak si přeješ ;)
Me nikdo neuvidi az do nastupu :) Bude to tak nejlepsi (pro me). Zenich me neuvidi uz od doby co se rozlucime pred oddelenym hotelovym pokojem tu noc predem, udrzim ho tak napnutyho :)