Diskusi odebírá 1 člověk

Nácvik svatby?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, měly jste nějaký nácvik svatby? Hlavně tedy obřadu samozřejmě. S kým to domlouvat? S matrikou? Jde mi o to, že když si vyberu písničku na příchod, abychom to měli "nacvičené". A taky se ještě zeptám, volit písničku jen na přícho, nebo i jako podklad pro předávání prstenu, a odchod? Jak jste to měly/máte? :) Mockrát děkuji! Natálie
Odpovědět
Ahoj, nacvik s matrikou mit nebudeme. Jen si doma zkusime jaky polibek si dame, jak se budem drzet za ruce, zkusim si vzit neco do ruky jakoze kytka a jak by se mi s ni manipulovalo. Hudba bude na prichod, nejaka tlumena i na gratulace a pak odchod.
Odpovědět
My jsme teda měli církevní svatbu (v katolické církvi), tam se někdy nácvik dělá, ale my jsem ho neměli. Nikdy jsem neslyšela, že by někdo měl nácvik na svatbu na úřadě, ale předpokládám, že domluvit by to šlo. Co jsem viděla svatby na úřadě, tak na odchod byla nějaká hudba vždy. U těch prstýnků nevím. U gratulací možná záleží, kde je budete mít - jestli ještě v obřadní síni, tak by možná bylo fajn tam něco na podkres dát.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od nikyyyy21:

Ahoj, nacvik s matrikou mit nebudeme. Jen si doma…
@nikyyyy21 Děkuji! :) A budete mít stejnou hudbu jak na příchod, tak pak ta tlumená a i na odchod?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od natalierr:

@nikyyyy21 Děkuji! :) A budete mít stejnou hudbu …
@natalierr Na kazdou cast budem mit jinou hudbu. Mozna kdybychom nasli hezkou melodii tak by byla jak u gratulaci tak u odchodu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od nikyyyy21:

@natalierr Na kazdou cast budem mit jinou hudbu. …
@nikyyyy21 Moc děkuji za odpověď. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?