Za kolik jste pořídily ženichovi oblek?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, zatím jsem se jen tak orientačně porozhlížela po pánských oblecích.... Za jakou cenu jste oblek (kalhoty + sako) pro miláčka pořídily? Nemám moc představu, kde se pohybují "běžné" ceny... Díky... ;-)
Odpovědět
1
2
calistto - mně se osobně líbí na svatbu oblek nějaký "lepší" než ten, co se dá koupit v C&A....ale to je čistě můj názor. MP by si v C&A ani oblek nevybral, protože má dva metry, široký ramena a malej zadek :-D Všechno se šije na několik kategorií a ty jsou: malej tlustej, malej hubenej, velkej tlustej, velkej hubenej. Nic na pořádnýho udělanýho chlapa 8-( :-D Obleků má několik, ale na svatbu bych mu nedovolila asi žádnej :-D Ale jinak má většinu z OP Prostějov, Sunset Suits a teď novej od Blažka a byli jsme moc spokojení...asi už budem chodit jen tam. Cena jak u kterýho, ale pod pět jsme nikdy nešli.
Odpovědět
Musim se jit schvalne dnes podivat do S.Oliver za kolik maji tam obleky...me to porad prijde jako haluz.... ale je fakt luxus jako tu maji holky na tech modelech co maji v albickach..proste k sezrani :-) Muj je taky takovej model a dava si na sobe zalezet...proto me potesilo ze hned na poprve sme sehnali oblek(a jeste za takovou cenu)
Odpovědět
ami: já sem nemyslela že si koupíme oblek v CA, to byl oblek na maturák a to si myslím že na něm tolik nazáleží.....
Odpovědět
calistto : koukam ze takove modely mas i ty v albicku...tak nejaka takove nahnedla barva(Ale tmavsi) a super matroš.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moc hezke a kvalitni obleky maji v Luggi. Vypadaji slavnostne, coz si myslim, ze oblek na svatbu by tak vypadat mel. Obsluha je tam prijemna a ceny se pohybuji kolem 6 000 Kc, coz si myslím, ze není nic tak strasneho. My jsme koupily oblek pro pritele i ze Zara, da se to tam nakombinovat a vypada opravdu luxusne, cena 6 000 Kc.
Odpovědět
http://www.mapy.cz/#x=139287600@y=133... Dávám sem mapu kde je prodejna OP Prostějov v Prostějově.
Odpovědět
selmice...je mi krapínek divné, proč do tématu Cena obleku dáváš mapu, kde je OP Prostějov v Prostějově :-D :-D
Odpovědět
My máme hezký a kvalitní oblek přes inzerát - jednou použitý, krásný, prostě jako nový, vůbec to není znát a stál cca 300,-, takže doporučuju občas zkouknout bazárek nebo inzerci - leckdo prodává po svatbě jednou použitý oblek za snovou cenu ;-). (tedy pokud nejste z těch, kdo by použitou věc v životě nemohli vzít v úvahu :-N)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda, koukám na ty ceny v OP Prostějov, čím to, že je to tak levné?
Odpovědět
amimi: asi proto, že se mě pořád někdo přes IP na základě téhle diskuze ptá, kde to v tom prostějově je... ]-(
Odpovědět
navíc tyhle slevy nenajdete v OP Prostějov po republice ale jen a právě na téhle prodejně.....
Odpovědět
selmmice - jo tak to jo... No ale nám by se teda fakt nevyplatilo jet přes víc než půl republiky do Prostějova pro slevněný kvádro :-D Ale když jsem dneska v šatně "našahávala" obleky, tak ty z OP mi přijdou kvalitou asi nejlepší...co se do materiálu týče. Střih na toho mýho vazouna má nejlepší pan Blažek :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojte, nedávno sem objevila obchod Maxim Fashion v Brně, mají i stránky na netu - oblek se tam dá koupit kolem 6tiíic a výběr maíi dost velký - od čistě svatebních obleků, přes béžové až po černou. Velikost, kterou nemaji se da i objednat. Hodně zdaru při hledání obleků.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky no my dnes koupili obek v HaM cely za 1700.- je tmavě šedý s odleskem a jemnými proužky.... bílou košili v sunset suits zlevněnou ze 700 na 400.... takže toť má rada ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 7 letech
Uz ani nevim ale muzskej si ho nechal sit v křejčovství studiospringer.cz, je na tohle trochu narocny a co jsems edivali vzdy v obchodech tak se mu zadny nelibilo
Odpovědět
Jo chlapy jsou na tohle docela narocni, my jsme muzskymu nechali jedno sit v krejcostvi pred svatbou
Odpovědět
Profilova fotka
za 10tis vcetne vesty, limitovana kolekce ze Spencera
Odpovědět
Blažek nova kolekce sako 8 tis., kalhoty 5 tis., kosila 2 tis., a to ještě nemá pasek, kravatu a boty:D
Odpovědět
Profilova fotka
Bandi, oblek, kosile, 2 kravaty, jeste jedna kosile, boty, pasek 11000,-
Odpovědět
Profilova fotka
Blažek - oblek 13 tis. T. M. Lewin - košile 1600 Kč a manžetové knoflíčky 1200,-
Odpovědět
Profilova fotka
my sme teraz objednavali oblek z Marks&Spencer, vysiel nas necele 2 tisicky :D a pritom je presne taky aky sme hladali - tmavozeleny, museli sme ho objednavat az z UK.. zvysok este nemame.
Odpovědět
Cca se vsim vsudy okolo 7.000 kc
Odpovědět
Obešli jsme toho docela hodně, třeba v Blažkovi, Bandi, OP apod. se nám nelíbila kvalita a celkově zpracování obleků...nakonec oblek seděl až v Pietru Filipi, kde jej ještě upraví na míru. Za tmavě modrý oblek (tedy sako a kalhoty) platíme 11tis., možno kdykoliv přešít, upravit. Supr servis a úžasná obsluha, pán byl naprosto skvělý a schopný poradit.
Odpovědět
5500 oblek ze salonu, košil tm lewin 1600 kravata manžety podle navrhu 1200 boty 3500 vagabond
Odpovědět
Profilova fotka
Prostějov 6000.- bez doplňku na ty jdeme v pondělí 😀
Odpovědět
My jsme nechali muzskymu klasicky usit a bylo po starostech, padlo mu jako ulite.
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel nemohl nic padnouciho sehnat, tak jsme jukli do sekáče, kalhoty za padesát korun, sako za padesat korun, pani z fleru nam za pětistovku namalovala kravatu a jak mu to seklo :) :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?