Může mít ženich na radnici místo obleku rifle?

Zobraz úvodní příspěvek
Asi hodně blbá otázka, ale může mít ženich na obřad (který bude na radnici) místo obleku rifle? :-D
Odpovědět
@ligeja no nechci strašit, ale toho času už zase tolik není... :-)
Odpovědět
@kajovaevicka i já sem zvědavá :-D :-D A určitě sem nějakou fotečku dám ;-)
Odpovědět
Mám svatební šaty bílé kombinované s bordo páskem a bolerkem,mužíček bude mít bežové pláťené kalhoty a plátěnou bílou košili. Je mu tak dobře ...a protože ho miluju,může mít na sobě co chce. Vezmu si ho i v montérkách :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ligeja myslím, že můžete jít v čemkoli, v našem městě jsem už viděla i fotky, kdy oddávali pár v motorkářských kombinézách a to v obřadní síni na zámku, kde běžně chodí nevěsty jako princezny a ženichové v oblecích... takže u nás v Přerově by to zřejmě nebyl žádný problém :-)
Odpovědět
@pupickova kušuj :-D :-D :-D ještě máme 101 dní :-D @kacula12 přesně tak!!!! Je to váš den, tak budete v tom, v čem vám je dobře. Přesně naše řeč :-D Každej ať si na sebe vezme v čem se bude cítit dobře, má to bejt veselej den a né se celej den ošívat kvůli tomu, že mě někde něco škrábe (třeba kamínky na ramínku, který ovšem vypadají dobře na fotkách), nebo se dusit v korzetu(jenže on mi ubírá 5cm v pase), apod. Ne, každej bude v tom, v čem bude moct pořádně zapařit a vybláznit se :-) @evly Jj, už je to potvrzené, rifle můžou být ;-) Já sem měla radnici spojenou se společenským oblečením, tak sem se děsila, že by se mohlo stát, že nás tam nepustí. Ovšem není to tak :-) takže super :-D
Odpovědět
@ligeja no hele...to uteče jako voda :-D ;-)
Odpovědět
@pupickova nech toho, nebo propadnu panice a vyrazim všechno zařizovat :-D
Odpovědět
@makovaapanenka Tak to jsem hotová! :-) Já se tady stresuju, aby bylo všechno ok a KÁRA s KÁROVOU jsou takhle v pohodě! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Holky tak měl partner některé nakonec ty džíny? Prosím fotky díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Mám podobný problém. Svatba my dva dcera 3 roky a dva svědci. Moje první přítele 3 svatba. On chce jít v džínách modré košili bez kravaty černé sako černé boty. Já vůbec nevím něco co se k tomu bude hodit do barvy modré košile. Ale nikde nemůžu najít nějaké fotky někoho kdo by to uskutečnil..... Asi taky radnice pak party na zahradě
Odpovědět
Kolegyně se před lety vdávala ve Viničním altánu,měla princeznovske velké šaty a ten její džíny a košili s rozhalenkou,no kazil jí celkem fotky. My zvolili střední cestu, protože se bereme na louce jednoho statku, přítel bude mít tm.modré rautové kalhoty, což je polospolečenská verze, košili v barvě šatů, taky rozhalenka, ale společenské boty a do barvy pásek, takže ležérní a pohodlná elegance.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?