Ahoj holky, myslíte si, že je nutné, aby ženich měl vestičku? Svatba bude v srpnu a tak si myslím, že by mu bylo zbytečně ještě větší horko, ne? Nebo jaký na to máte názor? Díky moc ;-)
No já se včera večer ještě o té vestičce s přítelem bavila, ale zrovna sledoval už po stopadesáté Pána prstenů, takže moc nevnímal :-D a jen tak pokrčil rameny, že je mu to jedno. Takže zkusíme a uvidíme. ;-)
No já vestičku doporučuju. My měli svatbu v parnu, tak ženich svlíkl pak sako a vypadal skvěle i jen ve vestičce. Původně si koupil vloni na vánoce černý oblek - fakt skvělý, moderní a prohlásil, že se konečně může ženit /a to mne žádal o ruku vlastně až o 3 měsíce po té/. No ale pak od něj upustil, řekl, že by radši něco slavnostnějšího s vestičkou..... Můžeš mrknout do mýho alba, jak to vypadalo
Drobku, už jsem koukala dávno, moc krásný fotečky. A vy jste tu vestičku asi koupili v Praze, že? V Brně jsem nesehnala jinou než černou, barevný vůbec nevedou. Jediná možnost je snad ještě ji nechat ušít.
Lucinecka: nekoupili, jen půjčili. Koupili jsme si ale vlastní vázanku nebo uzel, protože sice ho k tomu taky půjčovali, ale ten můj chtěl trochu jiné vázání - takové plnější, takže jsme to upravili, aby se mu to líbilo :-)
Je ale divné, že v Brně nic nemaj, tady v Praze mají různé barvy snad skoro v každé půjčovně. Zkus hledat dál ;-)
Drobku, díky za info. Pořád jsem přemýšlela nad tím ju koupit, ale bude stačit ji jen půjčit. A tak zkusím nakouknout a pozeptat se v nějakých půjčovnách. a Když neseženu, tak prostě nebude a hotovo. I tak bude přítel nádhernej :-) A ještě jednou díky za typy.
Lucinecko, vestičky mají na Cejlu v Pronuptii, já jsem ji chtěla půjčit pro manžela, ale on si ji za žádnou cenu nechtěl vzít ]-( , takže jsem se musela spokojit s vestičkou která patřila k obleku.
Vestičku doporučuji. Je ale těžké sehnat oblek s vestičkou, dnes už je většinou nedělají. Nám se to ale podarilo v nákupním centru Nový Smíchov v obchodě Sunset Suits.
určitě ho přesvěďč, vipadá to fakt pěkně a právě v létě kdyz je horko a sundá si sako, tak to bude pořád krásně slavnostní a navíc dnes mají v hodně půjčovnách pěknej výběr takových těch pěknejch brokátových vestiček. je to fakt super.takže já jsem pro vestičku
já jsem taky pro vestičku - Jirka jí měl a vypadá to fakt pěkně - a zakoupili sme i s oblekem za super cenu v Hassu _ obchody se ruší, tak měli mega slevy 8-)