Lesklá košile na svatbu, hodí se to?

Profilova fotka
Přítel chce tuhle košili pod sako, bez kravaty, hodí se to?
Odpovědět
Profilova fotka
Vážně nikdo neporadí? :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jestli se to hodí, ale u nás to dopadne pravděpodobně stejně. Příteli se líbí pouze lesklé. Kouká jen po lesklých oblecích a košilích... Můj názor je takový, že jestli se mu to líbí, tak ať si to obleče, je to i jeho svatba. On mi do šatů taky mluvit nebude:) Chci, aby se cítil pohodlně.
Odpovědět
@radulka57 Tak za mně jednoznačně ne. Lesklé oblečení jak košile tak i obleky se hodí spíše na jiné akce než svatba( mě vždycky napadne, když takhle vidím ženicha,že zrovna přišel z kasina :p ).Svatba je prostě něco úplně jiného -slavnostnější , vážnější.
Odpovědět
lesklé se mi vážně nelíbí, ale pokud to ženich chce - proč ne
Odpovědět
Profilova fotka
V lesklom vyzera malokto dobre. Vskutku nedoprucovala by som. Tiez to nevyvyzera dobre na fotkach. Ale ako si na tom partner trva, tak sa asi neda nic fobit.
Odpovědět
Košile je elegantní, pokud se dá koupit, tak si ji pořídím,ale zatím jsem ji nikde na netu neviděl. Ženich má vkus a není důležité,zda se jeho vkus někomu líbí nebo ne.
Odpovědět
@radulka57 Ženichovi ji schvaluji,dá se košile někde zakoupit?
Odpovědět
@radulka57 Svatba je společenská událost a ne štvanice, prožíváte něco pěkného,tak proč závratě. Váš problém spočívá ve Vašem podvědomí,které byste měla se naučit ovládat. Pro uklidnění před obřadem si dejte večer než půjdete spát meduňku-čaj a ráno použít čaj z kozlíku lékařského. Chce to také myslet pozitivně. Přeji Vám mnoho štěstí v manželském soužití. Tolerance,upřímnost a vzájemně si vyhovět, dýchat jeden pro druhého je důležité pro manželství.
Odpovědět
Profilova fotka
@lakin Mám ji odtud: http://www.ebay.de/itm/Neu-Herren-Hem...
Odpovědět
@radulka57 Asi bych ještě hledala jinou košili, na první fotce vypadá skvěle, ale na tom odkazu, co jsi vložila sem nevypadá moc dobře. :-/ Jinak si myslím, že na svatbu se nehodí lesklé látky (oblek, košile, šaty). A myslím, že bude hodně těžké to vyfotit tak aby to vypadalo hezky. Zatím jsem tu na svatebních fotkách neviděla hezké lesklé oblečení.
Odpovědět
Profilova fotka
@whiteswan Ve skutečnosti vypadá jako na té první fotce!
Odpovědět
@radulka57 Tak to je fajn.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?