JAKÝ OBLEK, BÍLÝ NEBO ČERNÝ?

Profilova fotka
AHOJ HOLKY A NEVĚSTY, PLÁNUJEME SVATBU V LIMETKOVO - ZELENÉ BARVĚ. CHTĚLA BYCH, ABY MĚL ŽENICH NA SVATBĚ LIMETKOVOU ČI HRÁŠKOVOU KRAVATU A SMETANOVOU KOŠILI A DLOUHÝM RUKÁVEM. JÁ BYCH CHTĚLA MÍT BÍLÉ AŽ SMETANOVÉ ŠATY. CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT - JAKÉ SAKO K TÉTO KOMBINACI HODÍ, ČERNÉ NEBO BÍLÉ? DĚKUJI ZA VAŠE ODPOVĚDI.
Odpovědět
Sako stejné jako kalhoty. Nelíbí se mi móda bílých obleků. Přijde mi to vhodné tak max. na svatbu u moře nebo pro gaye. Takže za mě černý oblek.
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni na inspiraci, mozna to pomuze :) https://www.google.com/search?q=weddi...
Odpovědět
Bílý oblek sluší opravdu jen minimu chlapů. Jestli mśš doma vysokého štíhlého (neholohlavého :-D ) modela, tak možnáá v něm bude vypadat dobře. Jinak bude spíše vypadat jak šéf od kolotočů. nebo kasina.
Odpovědět
Profilova fotka
toto je hezký článek k témata http://www.panskeobleky.cz/1496-jak-o...
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbu patří vždycky tmavý oblek. Nemusí být čistě černý, klidně tmavě modrý, ale určitě ne bílý. Navíc bílý podle mě nesluší nikomu. Nechte si poradit v obchodě a vybírejte podle toho co budoucímu manželovi sluší ne podle barvy svatby. Ženich by měl ladit s nevěstou ne s výzdobou ;-) Takže pokud budeš mít bílé šaty tak bílou košili a bílou kravatu a pokud budeš mít šaty smetanové tak smetanovou kravatu a smetanovou košili. Kdybys měla šaty smetanové a snoubenec bílou košili budeš vedle něj vypadat jako špinavá ;-)
Odpovědět
Mně se bílé obleky nelíbí :). Ale každý má jiný vkus, hlavně aby se v něm ženich cítil dobře :).
Odpovědět
Můj táta se ženil v bílém obleku a slušelo mu to moc, všechno záleží na tom, jak ten oblek konkrétně bude vypadat ;-) Ale upřímně: oblek taky není zrovna levná věc a kam by potom ženich ten bílý nosil?? Tmavá barva je přecejenom poněkud praktičtější...
Odpovědět
souhlasím, bílý oblek na chlapech je fakt příšerný, nebrat.
Odpovědět
Můj manžel měl bílý oblek a rozhodně jako kolotočář nebo gay nevypadal, naopak, byl sexy a vypadal luxusně. Pokud ho koupíš bůhví kde a je z bůhví jakýho materiálu, tak je to jasný. Koupili jsme ho v Bandi za libovou cenu. V černým chodí každej a když se ti nelíbí, tak bych volila barvu námořnické modré, ale ta už se zas nehodí podle mě k té zelené, tak je to myslím jasný. Hodně štěstí ve společném životě :)
Odpovědět
Ještě jsem za svůj život neviděla chlapa v bílém obleku, který by vypadal mužně, sexy a neodolatelně. A to jsem shlédla spoustu svatebních fotoblogů. V tmavém obleku chlap vždy vypadá naprosto luxusně, a to i když je to "průměrný typ". Největší peckou k světlému obleku je taky výběr bot, za prvé mám z toho vždy pocit, jak již psáno výše (kolotočář, gay, švihák lázeňský...), a co pak s bílými křápy. :-D Takže za mě určitě tmavý. Ano, chlap může vypadat dobře ve světlém (světlehnědý, světlešedý apod.) vycházkovém obleku v létě, ale nikdy ne na svatbě. Tam vždy bude za exota. Tož tak. :-) Výjimka do určité míry potvrzuje pravidlo, ale kdo má doma takového modela a ateliér.:-D https://www.google.cz/search?q=b%C3%A...
Odpovědět
Profilova fotka
Určite tmavý.... Akýkoľvek iný je lepší než biely!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Bily oblek je temer vzdy peklo. Chlap v nem povetsinou vypada jako pasak nebo buzerant (pardon), ale opravdu jsem jeste nevidela slusivej bilej oblek. Je to fakt hruza. Ale je to kazdyho vec co na manzela oblikne...
Odpovědět
Článek se načítá
Určitě bych zvolila tmavý - černý, antracitový.... Bílé obleky se mi absolutně nelíbí..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?