JAKÝ OBLEK?

Profilova fotka
AHOJ HOLKY A NEVĚSTY, PLÁNUJEME SVATBU V LIMETKOVO - ZELENÉ BARVĚ. CHTĚLA BYCH, ABY MĚL ŽENICH NA SVATBĚ LIMETKOVOU ČI HRÁŠKOVOU KOŠILI S DLOUHÝM RUKÁVEM A SMETANOVOU KRAVATU. CHTĚLA BYCH SE VÁS ZEPTAT - JAKÉ SAKO K TÉTO KOŠILI A KRAVATĚ, ČERNÉ NEBO BÍLÉ? DĚKUJI ZA VAŠE ODPOVĚDI.
Odpovědět
Ahoj, ty budes mat zelene saty? Nie je to sice odpoved na tvoj dotaz a nemyslim to zle - ale zenich ma ladit k tebe a nie k vyzdobe. Ak trvas na zelenej koseli, tak podla mna cerne sako :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bála bych se, že bude v té košili vypadat ženich trochu "vyblitě"... Ale když, tak rozhodně černé sako.
Odpovědět
taky záleží, jestli je ženich světlý typ nebo tmavý. Pokud je blonďák nedoporučuje se světlý oblek, naopak se doporučuje tmavý.
Odpovědět
Profilova fotka
košile ženicha by měla ladit se šatama nevěsty a fr. uzel by měl ladit s kyticí. takže pokd jsou šaty bílé tak bílá košile. kytice asi bude do limetkové, takže v tom případě limetkový fr. uzel. Oblek záleží na typu partnera, ale taky se spíše přikláním k tmavým. a nemusí být nutně černý. Můj měl oblek dovezený na míru a tkanina byla černá protkaná jemnou modrou. jsem z něho nadšená.
Odpovědět
Košile do obleku by měla být kvalitní, bavlněná, bílá nebo smetanová. V každém případě s dlouhým rukávem. Barevné košile jsou nevhodné, vypadají jako firemní oblečení.
Odpovědět
Oblek bych radila tmavý. Obecně se mi muži v bílém obleku moc nelíbí, ale to je spíš můj subjektivní názor... Jinak se přikláním k tomu, co tu už padlo - košili by měl mít bílou. Zaprvé je to slavnostnější, za druhé je to elegantní a za třetí by ženich měl ladit s nevěstou (tu si bere) ne s ubrousky na stole, takže pokud má nevěsta bílé šaty, měl by ženich mít bílou košili.
Odpovědět
Ahoj, já bych spíš volila smetanovou košili (laděnou dle šatů nevěsty) a k tomu zelenou kravatu. Oblek tmavý.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte svatbu laděnou do limetkova, tak já bych hlasovala pro světlý oblek. Z týpka v zelený košili a tmavym obleku bych měla pocit, že mi chce prodat pojištění (horší už by asi byla jen lososová). Jen si u světlého obleku ještě více pohlídejte detaily než u tmavého. Správně vybraná velikost košile, kvalitní materiál, správná délka nohavic i rukávů (jak košile, tak obleku), správná šířka kravaty, ...
Odpovědět
Opravdu touzis po zenichovi v zelené košili s krátkým rukávem? :-| Slavnostní barvou je bílá a její odstíny, košile s krátkým rukávem se hodí na volný čas a správně by se do ní kravata ani nosit neměla. Takhle nebude vypadat jako ženich ale jako nedobře oblečený host. Jestli světlý nebo tmavý oblek záleží na typu. Není pravda, že pro světlý typ může světlý oblek a naopak. Světlý typ ve světlem obleku bude vždycky vypadat hrozně. Světlý oblek si může dovolit jen opravdu tmavý jizansky typ, ale i jemu bude víc sedět tmavý. Sama za sebe bych dala tmavý (šedý, modrý, černy) oblek, bílou košili s dlouhým rukávem a kremovou kravatu nebo regatu. Pokud ty nemáš zelené šaty, nechápu, proč by měl být ženich sladen s dekoracemi a ne s tebou.
Odpovědět
V žádném případě ne bílý oblek, to vypadá příšerně. Barevné košile se mi nelíbí, myslím, že jejich doba už pominula. Bílá kravata k barevné košili zrovna tak. My se ladíme tak, že mám bílé šaty, ženich bílou košili. Já mám v pase stuhu a ženich z té samé látky v té samé barvě kravatu. Vývazek bude mít květinu z mé kytice. @kacenkakaca Promiň se za upozornění, ale fotka zelené košile se zdá pouze ilustrativní. V dotazu se píše o dlouhém rukávu :)
Odpovědět
Někde jsem četla, že ženich má ladit s nevěstou a né s ubrousky :-D takže bych se nejprve ještě jednou zamyslela nad barvou košile a pak bych vybírala oblek ;-)
Odpovědět
přidávám se k většině.... bílé obleky považuju za příšerné a nevkusné, bez ohledu na typ ženicha... :-x Stejně tak košile s krátkým rukávem je do obleku a ke kravatě společenské faux pas, vypadá to fakt hrozně. A taky nejsem zastáncem barevných košil a kravat, jak už bylo psáno, ženich má ladit s nevěstou, ne s kytkou nebo výzdobou stolu... a řekla bych, že barevná košile je ještě horší, než barevná kravata. Tak snad se nikdo neurazí, je to prostě jen dobře míněná rada ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?