Plánuji svatbu a tak bych chtěla poprosit nevěsty, které měly šaty XXL, zda by mohly dát do této diskuse svatební foto pro inspiraci ;-)
Hledat v albech je mravenčí práce, jelikož většina nevěst má velikost maximálně 42 :-)
Díky ;-) ;-) ;-)
Tak i já jsem si včera poprvý vyzkoušela šaty. Hned co jsme doma dobrousili sporák, jsem neučesaná dorazila ke kamarádce, která prodává její šaty, abych si je vyzkoušela. A teď mám velký dilema. Nesnáším zkoušení oblečení. Jsem ten typ člověka, kterej vletí do obchodu, popadne první kus oblečení, zaplatí a vybíhá z obchodu ven. :D Tak nevím, vzít je a nemuset víc řešit nebo se nechat ještě překecat od kamarádek a vyrazit někam do salonu. :D
Ahoj holky tak já mám zkoušku za sebou nechávám si šaty šít budou v teto barvě krajka na sukni nebude bude od korzet a budou rukavky po lokty co říkáte sedíme? Velikost 50-52
@mval sedí dobře v prsou, pasu, délka ok. Akorát teda bych něčím schovala paže. Holky, já jsem taky xxl, a k tomu starší, ale myslím si, že paže si mohou dovolit ukázat jen ty, co je mají štíhlé. Já vím, že hodně baculek to tak nosí, i korzety, nicméně mi to připadá nevkusné. Raději zvýraznit pěkné, a potlačit to méně pěkné. Ale proti gustu.....
A možná ještě, zkoušela jste typ šatů mořská panna, ty obepnute? Máte krásně ženskou figuru, třeba by vám to šlo, ukázat linii ňader i boků zároveň. Je to jen můj tip...
Zdravím, co říkáte? nakonec mám o 2-3 velikosti větší šaty než běžně nosím, ale jsou táááák pohodlné :) Budu k nim mít delší cop na stranu a kytičky v něm a možná i nějaký věneček
koukněte o kousilinek výš marketamilan mam je tady vložene takove kapučinove a mam velikost 52 ale ja se bojim že až si šaty obleču jelikož mam dost břiško a šaty si nechavam šít u těhle mi kousek chyběl. A zitra jdu na konečnou zkoušku tak nevim nevim moc děkuji za názor:-)
Myslim si,ze kruh zbytecne pridava,ale fakt zalezi na postave.Doporucim vam salon,kde maji i velke velikosti,je to teda v Ceske Lipe,ja tam jela z Prahy,ale saty maji krasne.Je to svatebninella.cz 😉
ahoj včera jsem byla na konečné zkoušce bez šatu a tím že jsem zhubla jsem si šaty oblekla a budou bez kruhu jsou hezčí až je budu mít dám fotku a moc děkuji za rady jste užasnééé