Zdravím, mám otázku. Budeme mít oslavu na zahradě, chtěla jsem dělat různé uzeninové mísy mmj. ale trošku se bojim ,,šednutí" uzenin. Sice budeme mit party stany ale jelikož to máme 1.7. tak myslím,že bude dost teplo. Nemáte některá na to nějaký fígl?
@monyyys Ahoj, fígl neznám, ale radši bych ty uzeniny vyřadila. Šunka atd. vždycky okorají a nevypadá to pěkně a lákavě k jídlu, takže si to později určitě nikdo nedá. Místo toho bych dala třeba šunku od kosti vcelku, kterou si budou hosté pokrajovat:-)
@monyyys na to snad fígl ani neexistuje. Jedině je vynechat, oni opravdu rychle ztrácí na kvalitě a vypadají nevábně. A co jsem si tak na oslavách všimla je o ně nejmenší zájem. Raději fakt tu kýtu celou a jiné maso.
Když upustim od uzenin tak jsem docela v haji =D já chtěla dělat mimojine oblozene talíře. Jsem myslela že existuje třeba něco jako na ovoce , aby nehnedlo
já jsem asi divná,ale já si rautovou mísu nedokážu představit bez šunky...každopádně záleží na období, v létě samozřejmě asi budou lepší varianty..sestřenice měla tu šunku od kosti a bylo to výborné..