Máte někdo zkušenost s vlastní hostinou (vlastní jídlo, vlastní pití v pronajatých prostorech) s vlastní obsluhou, kterou tvořili studenti hotelové školy?
Kolik je jich případně potřeba pro cca 50 lidí, jestli jejich obsluha byla na úrovni (tím myslím, jestli bylo vše bez problémů, věděli co mají dělat, nemuselo se jim vše říkat apod.). :-|
Za každý příspěvek a názor děkuji :-)
tiez by ma to zaujimalo a hlavne ako ich ziskat :) skusala som skoly, ale na mail odpovedala jedna, ze to daju ako inzerat. no odpoved zatial ziadna.. a na 100 kc/hod pisali zo skoly, ze si myslia, ze to je v poriadku
Jsem bývalá studentka hotelové školy :-) Pracovali jsme vždycky pro cateringové společnosti nebo hotely. Jestli je obsluha na úrovni - no to záleží, jestli k vám dorazí samostatně myslící šikovný jedinec už s nějakými zkušenostmi, nebo (zatím) dřevo praxí nepolíbené, šance je tak 50 na 50 :-) Taky si pamatuju, že s námi vždy byl někdo jako pedagogický dozor, nevím, jestli to není podmínka pro všechny akce, kam škola studenty vysílá nebo to bylo jen z iniciativy našeho ředitele. Na obsluhu padesáti osob bych vzala 2 - 3 lidi. Co se týče odměny - před nějakými osmi, deseti lety byla běžná sazba 80 - 100 Kč na hodinu + pokaždé jsme dostali něco k jídlu a pití.
Souhlasim se zoufala-nevesta. Osobne bych brala studenta jen asi z posledniho rocniku. Zalezi kolik maji zkusenosti, nekdy jsou horsi i jiz vystdovani cisnici s dlouholetou praxi..
@zoufala_nevesta@nemuzusedockat
Děkuji za názory přímo z praxe :-)
Tak jsem to tak nějak předvídala, že bude potřeba 2-3 lidí a jak už jsem zaslechla, je lepší oslovit studenty z posledního ročníku :-)
A ano, máte pravdu, obsluha na úrovni nemusí být ani u člověka, co už má několika letou praxi :-)