Máte někdo zkušenost s konkrétním cateringem nebo kuchařem, který by vám uvařil na svatbu v Praze? Vypadá to, že si pronajmeme kulturní sál. Já teď řeším, jestli to od začátku dělat jako raut a nebo dát oběd ještě v restauraci. Obřad začíná ve 13:00, focení a pak ještě cca 20 min přejezd. V případě oběda přemýšlím jestli catering nebo si objednat jídlo u kuchaře. Přijde mi totiž blbost mít připravené stoly v sále, nazdobené, nádobí k dispozici a ještě si nechat vyzdobit restauraci kvůli obědu. Měl jste to někdo podobně? Vše bude v Praze.
to by mě taky zajímalo :-) budeme mít odpoledne a večer raut u nás na zahradě a oběd chceme taky u nás, formou cateringu... taky si nechám ráda poradit :-)
A půjdou všichni hosté na oběd? Často se to dělá tak, že je oběd např. pro nejbližší rodinu, a odpoledne raut a párty se všema. Podle mne, pokud budete všichni komplet od začátku, bude lepší, když bude vše na jednom místě, Vám tak odpadne výzdoba dvou prostor, ale hlavně přejíždění.
@kvetaszenkova nakonec budeme mít hostů víc. Takže bude polévka pro širokou rodinu na místě, objednaná z restaurace. Pak raut první plus pak se začne grilovat a dorazí zbytek hostů na grilování a večerní raut. Budeme to mít ve volnějším duchu.
Mohla bych Vam nabidnout me sluzby. Ackoliv jsem z Decina, jsem mobilni. Venuji se vyrobe slanych dortu a kompletnimu cateringu. Varim, pecu, smazim, zdobim. Domaci vyrobky, maso domaci, zverina. Uzene, klobasky, rolady, chlebicky, soucasti grilovani - spousta nalozeneho masicka, spizi, burgry. I od sladkeho se urcite neco najde :) kolacky, rezy, cukrovi (vanoce 85 kg) budu se tesit