Zdravím, sháním někoho, kdo by mi upekl koláčky na svatbu popř. tip na někoho, kdo peče. (okr. Nový Jičín nebo Rožnov p. R. a okolí)
Dále sháním smeták a lopatku, brindak, lampiony, svíčky, kartičky na menu, rekvizity do fotokoutku, zapichavatka (popřípadě šablonu), umělé květiny na slavobránu, krabičky na výslužky, černý motýlek pro psa, prskavky, bílé balonky, bublifuky, obálky na oznámení v odstínu bílé nebo tmavě zelené.
Prosím o tip na květinářství v okolí Rožnova. Moc děkuji
Dobrý den.
V Rožnově pod Radhoštěm je květinářství Pěkný kvítko, kde mají spoustu krásných věcí a dělají úžasné vazby i na svatbu.
Mrkněte na IG či FB ✌️☺️
Tak to už záleží na vás do čeho a kolik chcete investovat, já osobně bych raději investovala do květin a vynechala třeba fotokoutek páč květiny dělají hodně i na fotkách, ale každého věc...
Zadarmo ani kuře nehrabe 😄 každý se musí něčím živit 🤷🏻♀️
Jestliže tahle kráva, dle majitelky stála 3500 max 4 tisíce a tulipány maji za 20kč kus, tak fakt jako netuším kde jsou drahý...
Ale tak bryndák je asi důležitější...
@te_ssiinka_nelova jedna slečna, která měla svatbu na stejném místě jako já, byla nakupovat v tomto květinářství gerberu a protočily se jí panenky. Doporučila mi jiné květinářství.