Zdravím,
prohledala jsem internet a asi jsem jediná kdo řeší knedlíčky do polévky (hovězího vývaru). Moc doma neholdujeme vnitřnostem ani si doma játrové knedlíčky neděláme. Děláme podle babičky receptu krupicové, občas i drožďové.. A připadá mi, že spousta lidí na vnitřnosti není, proto nechápu ten trend játrových knedlíčků. Měli jste na svatbě jiné než játrové a příp. znáte i jiné varianty nebo je to něco netypického? Pokud bychom měli mít játrové, snad bych vybrala jinou polévku..
Díky za postřehy 🙂
Hele a není to náhodou úplně na vás, jakou polévku budete mít? Třeba žádnou? 🙂 Nebo vývar jen s nudlemi? Je to vaše svatba, tak přece tam nebudete jíst něco, co nechcete.
Prostě se dohodněte s cateringem, problém vyřešen 🙂
@rraadka s tím samozřejmě naprosto souhlasím, ale mamka mi tvrdí, že krupicový knedlíčky nikdo nezná, že to dělá jen naše babi, tak se ujišťuju, jak to je
Ja znam i krupicove, ale u nas milujeme ty jatrove 😄 Co hovezi vyvar s nudlemi a kousky masa? Ale u kuchare bych poptala ty krupicove, meli byste to aspon originální
A co mít jatrove knedlíčky zvlášť vedle v misticce a kdo chce, do polévky si je přidá? Jako takovou dobrovolnou přílohu, hezky to položit aby to nekaziko dojem a problém může být vyřešen. Aspoň ten kdo je miluje, bude mít možnost si přidat dle libosti.
@greysnow A musíte se trefit všem? To se vám nikdy nepovede… Jen takový tip, co vám to plánování zjednoduší ve všech oblastech - nesnažte se zavděčit každému, myslete především na sebe a na to, že je to váš den 🙂