Nevěstinky, plánuju jídlo na hostině a váhám, zda obložené mísy (ovocná, sýrová, salámová, nějaké chuťovky) udělat sama nebo to nechat na restauraci. Nemám vůbec představu, na kolik by taková obložená mísa vyšla, kdyby ji dělali oni. Můžete mi prosím poradit?
No, otázka taky je, jestli by restaurace povolila, abyste si donesli vlastní jídlo. Jinak za mně je určitě lepší nechat to na restauraci. Nemáš s tím práci, stres, nervy, nemusíš to chystat dopředu, pak ohřívat nebo dávat studené... Když tu čtu, co je s domácím rautem práce, tak jsem dvojnásob ráda, že jsme nechali všechno na restauraci.
Doporucuji to nechat na restauraci - misy jsme meli v ramci vecerniho rautu, kde byly kanapky, masovy talir, syrove prkenko, hromada ovoce a zeleniny, dale pak byl teply bufet s rizecky, gulasem. Cena na osobu byla v navrhu 400kc/osoba a spoustu nesnedeneho jidla jsme si pak odvezli, protoze toho bylo faaaakt hodne. Naporouceli jsme si skladbu syru a masa, tal aby setam nahodou neobjevil 30% eidam :-D
A take vetsina restauraci je proti, vetsinou dovoli jenom sladke.
@kacenkakaca@marketaaj jak pisou holky, nech to na restauraci, oni vedi, jsou v tom zbehli a ja bych nedelala nejake vlastni napad, pokud teda nejsi z oboru. Ja nejsem a jsem moc rada, ze to takhle mame zarizene. :-)
Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám tady, snad to nevadí.
Podává se na obědě také alkohol (nepočítám aperitiv)? Vše si připravujeme sami a já nevím, jestli se při obědě pije pouze nealko nebo i alko. Díky :-)