Jak na svatební hostině řešíte malé děti?

Profilova fotka
Ahoj Holky, potřebuju poradit. Na svatbě budeme mít cca 7 malých dětí - z toho jsou čtyři do věku 2 let a tři mají kolem 3-4 let, řeším teď kam je posadit při svátečním obědu. Ti větší zvládnout sedět u stolu v klidu sami, ale co ti maloši do 2 let? V místě hostiny mají jen jednu dětskou stoličku. Jak jste to řešili vy?
Odpovědět
Ahoj,máme 4 malé děti,budou sedět u maminek. V restauraci mají i dětský koutek,který nám bude k dispozici. Dvd,hračky...doufáme,že se tam zabaví :-)
Odpovědět
@frity Ahoj, taky řešíme v zasedacím pořádku malé děti. Ty větší kolem čtyř let a více zvládnou sedět na "normální" židli vedle rodičů, dostanou poloviční porci oběda, budou jako ostatní svatebčané. Mrňata do tří let jsme vyřešili tak, že sedí rodičům na klíně, nebo si maminy vezmou dovnitř dítka v kočárku (maminy budou sedět na konci, aby kočárky nikomu nepřekáželi). Rozhodnutí jak usadit dítka jsme nechali na rodičích, sami si vybrali tak snad svoje děti znají a vědí jak to bude nejlepší.
Odpovědět
A co když mají novomanželé malé dítě do 2 let? Kam ho posadit,k nim nebo někam k ostatním svatebčanům (babička)?
Odpovědět
@mmonna2 Naší holčičce jsou 4roky,bude sedět vedle mě,rozhodně ji chci mít u sebe :-)
Odpovědět
frity ja mam 20 deti na svatbe, napsala jsem vsem maminam, ze kdo ma sedici ditko at se poshani u znamych na ikea zidlicku antilopa, da se slozit a prevezt ve velmi malem stavu, do zidlicek davame deti do cca tri let, aby nezlobili a ostatni uz na zidli. proste se domlouvam s maminkama individualne, klido si nabali i podprdelnik do auta, kdyz uz jsou zvany. Nebojte se budou vykuleni a sedet. Oni uz si rodice poradi. Idealni jsou male lezici deti :-) ty enpotrebuji nic jen mamy prso na dohled.
Odpovědět
Profilova fotka
JJ asi bude nejlepší domluvit se s maminama individuálně. Vidím to zatím asi tak, že si je maminky nebo tatínci vezmou na klín a ti větší dostanou samostatnou židli:-) Shánět po známých židličky na krmení se mi nějak nechce (moc takových známých nemáme).
Odpovědět
Profilova fotka
Jo ještě mě napadlo jak to řešíte s jídlem. Pro ty větší dětské porce, ale pro ty dvouleťáky?
Odpovědět
@frity pro ty nejmenší jídlo neobjednáváme, maminky se o svoji porci rozdělí :-) Stejně by je musely krmit, tak je jedno jestli z jednoho talíře nebo dvou.
Odpovědět
@mmonna2 Našemu prckovi bude na naší svatbu 11 měsíců a bude sedět mezi mnou a babičkou :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@mmonna2 my meli take nasi dvouletou, sedela vedle taty aby mi nehazela na saty :--)))) a vedle ni babicka, takova sranda jako nejmladsi a nejstarsi z rodiny. Male 2 a babi 85. Nakonec naporem usla poprve v zivote pri jidle :-)))) takze dobry je mit kocarek po ruce a prospala to az do diskoteky :-)))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jak jste řešili spaní svých dětí na svatbě ?Máme 5-ti letou holčičku a nevím jak vymyslet kam ji dát večer spát,sama na pokoji v restauraci to určitě nee a všechna rodina a kamarádi budou na hostině a je mi blbý někomu říct aby šel dřív s malou spát :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahojky, já jsem se všech rodičů zeptala, jak bude jejich dítě sedět (pokud tedy nešlo o novorozence), co bude jíst a jestli mají nějaké spešl požadavky. Každý mi řekl, že v pohodě, že to vůbec nemám řešit, že si poradí. Tak jsem to neřešila a popravdě ani nevím, jak si poradili, ale svatba byla krásná a nikdo si nestěžoval:-)
Odpovědět
Článek se načítá
no zajimave ja mam 3 letyho a 5mesicni a brasku 1 rok a svara 3 roky bude to zajimave teda u nas
Odpovědět
teď jsem byla v červenci na svatbě. byly tam 4 děti ve věku 2-6 let ty dvě nejmenší šli večer spát až kolem desáté,byly k neutahání a hlídala je večer kamarádka od jedné z maminek toho dítka.... nabídla se i babička ž už pojedou domu a vezme je sebou,ale už to měli domluvené takto,že jakmile se bude chtít dětem spát,nastoupí kamarádka kdykoliv i během dne a postará se,aby se ostatní mohli bavit a myslím,že o jednoho člověka více na hostině ,to už je zanedbatelné a hlavně nemusíte řešit co s dětmi jinak během oběda seděly u rodičů
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?