Září 2009

Profilova fotka
:-) Ahoj zdravím všechny nastávající nevěstinky!! S přítelem žijeme již dlouho spolu a tak jsme se rozhodli, že náš vztah spečetíme!!! Zatím je to jen předběžné , ale nejspíš 20.9.2009 na Zámku v Zákupech ;-)
ahoj, tak prijd do diskuze rok 2009, tam uz je nas vic ;-)
http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Jé.. ono už je i téma Září 2009?? To jsem si vůbec nevšimla. Tak já se hlásím..:-)
Profilova fotka
taky se k vam hlasim, ale nevim jiste jesli to bude zari nebo konec srpna. chceme totiz svatbu venku, tak chci co nejvetsi pravdepodobnost ze bude hezky, co myslite kdy to bude?
ahoj holky, uz jsem to tady taky nasla :-D stanca: ja doufam v 19.9.2009 :-) zatim debatuji v Rok2009 ale mozna se tam casem rozdelime po mesicich, hlavne s blizicim se terminem to bude asi vetsi rozdil, co budou resit holky se svatbou v dubnu a treba my ;-) evi - s pocasim je to tezky...podle me muze byt klidne v srpnu kosa a v zari hezky...nebo obracene...myslim ze to odhadnout nejde...pokud se rozhodne nekdo pro cervenec, tak bude mit asi teplo, pokud pro leden, tak asi zimu ale jinak fakt tezko rict :-D
Profilova fotka
Ahojky zářijovky, my máme vybraný termín 19.9.2009 bude to taková naše pečeť našeho vztahu budeme spolu na den 11 let :-) tak zatím čusík busík a hezké přípravy
ááá, tak koukám, že datum 19.9.2009 převažuje..:-) ASi to bude opravdu žádané datum..:-)
zezul: za to ty tam nejsi...... 8-) sunik: kam se to ženeš!!:o))) já bych to snad ani nerozdělovala:o)))
Veru: Ale já se nikam neženu...:-D
Ahoj Stanco, pripadne vsechny ostatni, take koketujeme s datem 20.09.2009, moc pekne to vypada. Problem je, ze to pripada na nedeli:-( Zajimalo by me, jak moc je narocne vyresit vsechny organizacni veci, preci jen, kazdy chce mit v nedeli klid a hoste druhy den pujdou do prace, takze zadna divoka oslava?
jajia: ja bych mela z nedele strach prave proto, co jsi napsala - ze hoste brzy odejdou protoze budou muset vstavat do prace...jedine ze by si vzali na pondeli volno ;-) my jsme kdysi s pritelem premysleli o patku, ale protoze budou vsichni hoste "prespolni," bylo by to asi dost komplikovane, prave proto ze by si museli vsichni zarizovat dovolenou...
Září 2009 pmiesp • Dnes v 19:00 Ahoj holky! Sice už jsem měla být vdaná v červnu, ale vzhledem k našemu pracovnímu vytížení a školním povinnostem přítele jsme to nějak nestihli. Další termín jsme si vybrali 11.9.2009 - sice ten den padly dvě věže, tak snad nám to datum nepřinese smůlu. Těším se na podruhé, ale představy mám ještě z loňska. Ráda si popovídám s někým, kdo je na tom stejně jako já, těší se, plánuje, vymýšlí, radí a potřebuje poradit. Petra
Článek se načítá
Tak jsem září 2009 hledala tak dlouho, až jsem založila nové. Zirafko diky a omlouvam se za zdvojeni.
Tak já se tedy přihlásím i sem :-D. Původně jsem chtěla 19.9., jenže na mého přítele to je moc brzo řešit a až to tedy bude chtít milostivě probírat, tak už 19.9. bude všude zabráno :-D. Takže asi 12.9., i když ani to není definitivní, protože 9.9.09 spolu budeme přesně 100 týdnů, tak že bychom to sfoukli ve středu... :-D No a pak je ve hře ještě 5.9., aby byla větší úpravděpodobnost, že bude ještě teplo. No, zkrátka datum vám řeknu tak asi na jaře :-D...
já jsem ujetá na lichá čísla a chtěli bychom i pátek, takže to mám omezené... :-|
pmiesp: Tak to jo. A 11.9. se oddává bez problémů? Nedrží se nějaká památka k atentátům? Jinak 11.9.09 se mi líbí samo o sobě jako datum...
No právě, datum se mi líbí, je to pátek, v září už je poměrně klid, po pracovní sezóně, jen ten smutný podtext... Ale zase na druhou stranu budeme třeba jediní a budu si moci vybrat i čas??? :-|
Profilova fotka
ahoj holky, plánujete někdo svatbu na tu neděli 20.9.2009?
Profilova fotka
Ahoj holky, my také plánujeme svatbu na 11.9.2009 jestli bude ten termín volný. ;-)
Tak se hlasim k 11.9.2009 - snad to vyjde, preci jen to je az za rok a co jsem slysela, tak terminy se zamlouvaji az od ledna...
Profilova fotka
caipirinha: terminy se zamlouvaji od ledna jak kde, ja uz mam zamluveny termin na matrice od zacatku zari a uz v ty dobe me rekli ze na 6.6. maji uplne plno :-) :-) a abych nebyla mimo tema tak ja se hlasim k 19.9.2009
tulikiss tak to neni zrovna pozitivni zprava :-) Kolik asi tech svateb za den vlastne zvladnou... Na matrice mam zname, tak snad to vyjde, neprepokladam, ze 11.9. by slo az tak moc na dracku :-)
Profilova fotka
tak toho 11.9. by melo byt vpohode ikdyz clovek nikdy nevi, je lepsi to zamluvit hodne dopredu, aby na tebe vysla hodina kterou chces protoze mit svatbu treba v 10 rano neni nic moc.
10rano, to budu urcite spat, protoze jak se znam, tak noc predtim nebudu moct usnout abych to nahodou nezaspala, jak se budu tesit.
Profilova fotka
Já také doufám, že bude termín 11.9.2009. U nás se zamlouvají v listopadu tak tam zavolám už dřív a snad to vyjde. Blbé je, že oddávají na dvou místech a střídá se to. Myslim, že ten první den se zamluví ty termíny v červnu a 19.9.2009. Snad na nás vyjde také naše datum. :-|
Diskuse pokračuje po 6 měsících
ahoj, někdo na 9.9.2009?
Profilova fotka
přijd na diskusi září 2009 nevěsty? tam nás je víc....
Ahoj. Tak ja se taky pripojuji mame 19.9.2009 v 11hodin na radnici. Bylo celkem obtizne sehnat na ten den fotografa,ale podarilo se. Jinak uz mame skoro vsechno zamluvene a zarizene. Ted v kvetnu jedeme na takovou predmanzelskou cestu a potom se vrhneme na pripravy aby bylo vsechno pekne vyladene a hlavne aby se na nic nezapomelo.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?